Sivut

tiistai 18. huhtikuuta 2023

Olo TAAS ihan paska. Tein koronatestin, ei koronaa. Tämä alkaa ottaa todella koville, minä sanon sen kaikille. Juokseminen jäi, kun tulin täysi-ikäiseksi ja 30 vuotta luulin etten enää voi juosta, mutta eihän se niin ole, olin väärässä koska olen idiootti. Tuhlattua aikaa. Ja sitten nämä taudit ja loukkaantumiset.

Tapio Rautavaara oli siinäkin väärässä, kuten kaikessa, että päivääkään ei vaihtaisi pois. Todella monta päivää voisi vaihtaa pois. Esimerkiksi tuon 30 vuotta ja minä tarkoitan sitä. Tällaisena hetkenä sunnuntai-iltana, kun on sairaana, vitutus iskee aika kovaa.

Miksen sitten juossut? Luulin, että polvet paskana. No eiväthän ne olleet. Sitten tuli samaan aikaan viinan vetäminen, kun äärielämyksiä kai piti saada. Myöhemmin vähän rankemmat tarvikkeet. Aina ääriin. Minä en kaipaa tuommoisia vuosia yhtään ja jos pitää vetää rajalle ja vielä pidemmälle niin sitä varten on keksitty ultrajuoksu. Tiesin sen jo nuorena, mutta sitten kävi kuten kävi. Sitä kadun nyt, että kävi kuten kävi, pääsi käymään kuten kävi.

Ehkä niin kävi väkisin, koska elämä oli silloin melko värikästä, kiitos erään ns. läheiseni? Minun olisi pitänyt taistella vielä kaksi vuotta ja olisin päässyt omilleni sen idiootin kynsistä, mutta mokasin ja tässä sitä ollaan. Perkele. KOLMEKYMMENTÄ VUOTTA. Oikeastaan lähes KOLMEKYMMENTÄYKSI VUOTTA.

Minä olen kuitenkin alun perin ollut urheilija. Nooh, nyt on ikää yli 50 vuotta ja mahdollisuudet menneet. Tämä tulee vähän rankasti, mutta ja koska, kyllä, olen tällainen äärimmäinen jätkä. Ei välimuotoja. Joskus väliin on silti jääty. Ja se vituttaa.

(merkintä su 16.4.2023)

2 kommenttia:

Jarkko Pellervo kirjoitti...

hei. toivottavasti saat kehon kuntoon.
välillä olen kyseenalaistanut onkokaan olemassa
terveitä kehoja terveissä mielissä ollenkaan.
itsellä nilkka kipeytyy, mutta se palautuu
ennen seuraavaa tekemistä niin että pystyy.
tiedän että on tärkeää kun pitäisi pystyä asioihin.
että olisi hyvä että voisi jatkaa, jatkaa menemsitä.
ja elää tietyllä tapaa, olla olevinaankin.
hyvää vappua!

Sami Liuhto kirjoitti...

Tänks, Jarkko!