Sivut

torstai 17. marraskuuta 2016

valtiollinen mietelmä

Eli ton roskaruokalan työntekijän henkilöllisyys ynnä työpaikka selvitettiin, kun se oli sanonut anonyymisti Twitterissä että teki mieli sylkästä ruokaan, jota tilasi hänelle ei niin mieluisen oloinen kaveri? Toki tässä jupakassa on mukana myös se Tynkkynen ja jo odotan, onko Kirkossa ja kaupungissa Ville Rannan vastakkainasettelua lisäävä sarjakuva. Näin se menee.
Millanen idiotia täytyy olla ihmisillä, jotka alkaa selvitellä tollasen ihmisen henkilöllisyyttä, toki hänen kommenttinsa oli, kröhöm, mauton, jos ilmaus sallitaan, mutta onhan toi naurettavaa. Sitten on tämä uuninpankkopoika vai mikä lie rähisemässä omassa erinomaisuudessaan. Onko jo ottanut kantaa tapaukseen? Joo, ei kiinnosta tietää. Vitun ääliöitä koko sakki.
Tämähän jotenkin liittyy siihen muutaman viikon takaiseen kohuun Lidlin mielestäni oivaltavasta mainoksesta, ilmeisesti oli vinkattu että työntekijä on transsukupuolinen, mikä joillekin sitten on aivan liikaa. Lopputuloksena tästä idioottien touhusta on se, että meitä hallitsevat ja tulevat hallitsemaan lievästi sanottuna erikoiset ihmiset, sillä maailma on täynnä ahdasmielisiä ihmisiä, joihin kuuluvat myös ns. suvaitsevaiset.
Jo Matti Pulkkinen sanoi 1985, että kun Suomesta lähtee itään ja etelään, ei muita olekaan kuin rasisteja. Näin se on. Itään saa mennä New Jerseyhin saakka ennen kuin rasismi lievenee. Etelässä ehkä Etelänavan tutkimusasemalla on yksi ei-rasisti, tämä on huhu, varmuutta ei ole. Maapallon mantereista kaksi on täynnä rasisteja, Aasia ja Afrikka, ilmeisesti Australia on vähärasistisin manner Maapallolla, sitten tulee Eurooppa ja pronssilla Amerikka.
Nämä asiat olisi syytä hyväksyä, jos aikoo ymmärtää ihmiskuntaa. Mutta eihän se onnistu kun pitää sitä omaa viiteryhmää tukea jollain naurettavalla mielenosoituksella. Vittu että vituttaa moinen typeryys.
Juntit ei tunne kun oman kokemusmaailmansa ihmisiä ja joku näyttelijän pöllö sanoo, ettei tiedä ketään joka olisi äänestänyt tasavallan presidentiksi Sauli Niinistöä. Näyttelijä on juntti, ahdaskatseinen ja ahdasalainen ihminen. Tämä porukka on samanlaista kummallakin puolella. Olen sanonut tämän liian monta kertaa. Asia on niin, että minä olen oikeassa ja nämä muut väärässä.

PS: minulle kerrottiin, että Australiassakin on rasisteja. Niinpä tietenkin.

Ei kommentteja: