Sivut

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

"Tosi hyvä pointti sulta." Kävin lukemassa Luutiita, sen keskustelu koostuu ryhmittymättömistä tosi hyvistä sinuttelupointeista. Mussolini puolestaan on sanonut: "Vapaus ei ole oikeus, vaan velvollisuus." Sen älyämiseen noilla nulkeilla on matkaa. En ole varma, sanoinko minä, vai joku muu ennen minua, mutta vaikuttaisi siltä että sukupolvensa lahjattomimmat ihmiset löytyvät runouden parista. Heillä ei ole ryhmää, heillä ei ole mitään. Ne harvat älynvälähdykset eivät pääse esiin tuosta idioottilauman huutomyrskystä. Voin kertoa, että minä vihaan tuota Luutiin sakkia, se on tunteeni. Jopa älyllisesti virkeä Hannu Helin on mennyt niille mielistelemään, joten omat kumarteluni ovat pientä vaikkakin ikävää todellisuutta. Täytyy olla tarkkana noiden berijoiden kanssa. Tulkoon kaikille selväksi että halveksin tuota porukkaa.

Tänään on ne vaalit. Lähden ihan kohta vaalivalvojaisiin, ne ovat hyvin epäviralliset. Vaimo savumerkitsi Brysselistä. Kiva kun tulee kotiin, jo torstaina lähti. Torstaina oli pakko juoda ikävään mutta siihen se lähes loppui. Viikon päästä olen jo 40-vuotias, eilen vastaanotin ensimmäisen lahjan: kaksi paria sukkia.

Kerrottuani vihaavani Luutiin porukkaa (alias Poesiantamoa), voin kertoa seuraavani mielenkiinnolla projektia, jonka tarkoituksena on kirjoittaa tänä vuonna 2012 runokokoelma jokaisena kalenterikuukautena. Kömpelösti sanottu.  Ezra Pound olisi sanonut paremmin.

Ajatella jos Niinistöstä ei tule gigoloa. Sitä ei kohta nähdä. Juon kahvia vaalivalvojaisissa. Harri Holkeri on kuollut.

Ei kommentteja: