Sivut

torstai 4. lokakuuta 2012

Herra siunatkoon teitä ja varjelkoon teitä.
Herra kirkastakoon kasvonsa teille ja olkoon
teille armollinen. Herra kääntäköön kasvonsa
teidän puoleenne ja antakoon teille rauhan.
Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen.
Aamen.

9 kommenttia:

Liisu kirjoitti...

Näkee, että sinäkin olet järkyttynyt, Sami. Miten sinua lohduttaisi, kun itsekään ei ymmärrä miten ja miksi.

Olisiko se lohdullista, jos kerron missä tapasin sinut viimeksi?

No kerron. Se tapahtui Miki Liukkosen kirjoittaman runokirjan Elisabet takakannen sisäsivulla. Siellä kerrotaan, mitä olet sanonut Keskisuomalaisessa ja Savon Sanomissa tästä Mikin kirjasta.

Sanot hyvin ja vakavalla mielellä. Olen samaa mieltä kuin sinä. Kirja on hyvä.

Ja Keskisuomalainen on lehti, joka tuli kotiini koko lapsuuden ajan. Jo sen nimi herättää minussa suurta nostalgiaa.

Koetetaan piristyä, Sami!

Sami Liuhto kirjoitti...

Liisu, kiitos kauniista sanoistasi.

Elämä on aivan outo.

Ihmetyttää että kaikkea sitä on.

Kaisa Kyläkoski kirjoitti...

Antti Nylénin twiitti Pikku-Postillastasi.

Sami Liuhto kirjoitti...

Kiitos linkistä!

Puhuttiin Nylénin kanssa eilen kirjamessuilla Baudelairesta ja Paavo Ruotsalaisesta. Keskustelu meni hyvin ja olimme samanmielisiä siitä että rauhassa on hyvä olla.

Tämä kiivas luonteeni rasittaa minua suuresti. Sitä sanoo typeryyksiä, joita heti katuu! Tässä blogissa on, kun ei huomioida kommenttityperyyksiäni, 578 typeryyttä.

Kiitos teille rakkaat ihmiset, kun olette olemassa.

Anonyymi kirjoitti...

Sami,hei!Älä nyt tokkiisa ihan kaikkea,sentäs,kadu!Tänä maanantainakaan,vaikk kirjamessujen aallokko jo vaimenee.. Me angryt mummot muistamme sinut sieltä poikkeavien kysymystymme nuorena sanoittajana!Jatketaan ihmettelemistä.Sitä riittää.Kiitos siunauksesta!Juuri sitä,nyt,tänä yön hetkenä,tarvitsin.Tervehtien great grandmother fanisi K.

Sami Liuhto kirjoitti...

Tänä aamuna oli taas ylpeä olo. Huomasin sen ja yritin karkottaa. On tämä ihmeellistä kun tämä on aina tämmöistä. Sanotaanko, että kadun viittäsataa viidestäsadastaseitsemästäkymmenestäkahdeksasta.

Jatketaan harjoituksia.

Anonyymi kirjoitti...

Pyhä Ikuinen Laki Valta Voima Kunnia Näky Kohtalo ja Kuolematon Kotiloiste Salamnadhi Ikuisen Kauneuden Elävöittävä Heijastus Tuhatterälehtisen Ukkosleijonan RyhäSE ON OLEVA Paratiisikristallin Yhäautuudellinen Auringonnousu La lala l al al Laulu Sulasta Valosta Pyhän Hävyn Kuoleman Rakkauden Elämän Syntymän Viattomien Viaton Rakas Rakas Rakas Iki Iki Iki Voi Voi Voi Lähde Lähde Lähde TULE oi Lähteiden Lähde Sielujen Sielu Pyhien Pyhin Siunaus Kaiken Kaikki IANOANIAS Äärettömän Sielun Seitsemän Sinettiä Εφφαθα Ylösnosemus Ylleensyntymisen Enkelihaltioitumisen Valkokultaviolettiin Yliäänioktaaviin Tie Työ Tuli Työ Tie Tule Tulien Tuli Ilmentymisen ja Näyttäytymättömän Siellä Täällä Tuolla Pupu U olen Lentää Tulta Syöksevän Helmen Kukkimaan Kaikkiin Sydämiin Ikuisesti Ihollasi Usvien Suudelmassa Tanssivien Unelmien Havinassa Kuolla Sinuun ja Elää Ikuisesti Sinun Lähelläsi Voi Voi Voi Niin Niin Niin Näin Näin Näin Noin Noin Noin On Ong Om ETTÄ Lakkaamaton MINKÄÄN Luotaamaton KÄTKETYN Puhumaton SALAMA Paoton Ainaave Miksitön NÄYN Missätön ÄKILLINEN Milloinnoton VÄLÄHDYS Minätön Aavainaa oi Valonalkion Elokultainen Arkkialkemia Joka Kiehut Ristiinnaulautuvan Venussalaman Näkyimploosiosymbioosista Hypnostaasia Ei Kummankaan Nollannessa Kuolemattomuudessa Herää Virtaavaan Kokovartalopeiliin Silpoutuvien Uudelmien Ikuisuudessa Kohoaa Nyt Ohimonohuen Hiljaisuuden Halki Leijuvaan AAMUUANNAINAAVAAN Salassa Hiljaisuudessa Poissa Tässä Tässä Tässä Nyt Nyt Nyt Kesä Kesä Kesä Isä Isä Isä Kaikki Kaikki Kaikki Syvimmässä Haudassa Minä Aina Tunsin Sinut Äitisi Käsivarsilla Minä Aina Tunsin Sinut Aina Minä Aina Tunsin Sinut Rakastettusi Käsivarsilla Aino Minä Aina Tunsin Sinut Aina Minä Aina Tunsin Sinut Ainoa Minä Aina Tunsin Sinut ELÄMÄ on Huokaus KUOLE Hänen Niskansa Iholla Minä Aina Tunsin Sinut PALAA Minä Aina Tunsin Sinut PALAA itkee itkee itkee PALAA itkee itkee itkee PALAA PALAA PALAA JUMALALLISESSA KIRKASTUNEESSA VALOSSA

Sami Liuhto kirjoitti...

Janne Kortteinen,

En ymmärrä mitä tarkoitat ja mitkä ovat motiivisi, mutta toivon sielullesi rauhaa.

Anonyymi kirjoitti...

Niin minäkin sinulle. Kaikkea hyvää

Ystävällisesti Janne