Sivut

perjantai 26. lokakuuta 2012

Olen huonoissa väleissä melkein kaikkiin ihmisryhmiin, mutta jostakin syystä tulen hyvin toimeen, ainakin omasta mielestäni, päätoimittajien kanssa. Kenties vastaavienkin toimittajien. Siinä saattaa olla lamarckismia. Joka tapauksessa sain huojentavan spostin, että minulla on vielä kaksi viikkoa aikaa, kun luulin että viikko. Eli taas päätoimittaja oli mukava, vaikkei se liittynyt muuhun kuin aikatauluun, joka ei tilanteeseeni liittynyt mitenkään. On ihminen kumma elävä. Niin älykäs ja heti tunteidensa vietävänä. Voi vietävä.

Pitäisiköhän tuolle Vätin Sanomille hankkia issntmsp-numero? Nyt älysin (vrt. ed. kappaleen 2 viim. lausetta), että Vätin Sanomien laajuus kumuloituu sarjassa: 2 sivua, 2 sivua, 4 sivua, 8 sivua. Eli olisiko seuraava kansallinen tiedote 16-sivuinen? vai 8-sivuinen ja sitten 24-sivuinen?

Luin taas ennen nukkumista La disparationia, olen ihan alussa vasta ja, koska tiedän mistä on kyse, ja-sanojen puuttuminen ns. hämää. Näin siksi että ja on ranskaksi et eikä e:tä La disparationissa ole. Mitä tulee suomennokseen niin sen nimi voisi olla Katoaminen vain jos siinä ei olisi e:tä, jos suomennos olisi a:ta vailla niin kannattaisi varmaan kehitellä suomennokselle jokin toinen nimi. Savez-vous, eller hur?

Tulostin eilen Multiprintissä 186 liuskaa tekstiä ja 31 liuskaa tekstiä. Epähuomiossa olen tuosta jälkimmäisestä muodostamassa koko-nais-uutta, jonka nimeksi olen todellakin ajatellut Ulkona on Sankka Pyry. Näin ne vitsit todentuvat. 186-liuskainen taas on jatkoa 180-liuskaiseen ja seuraavassa on liuskoja nyt n. 160 ja siihen tulee ehkä 80 liuskaa vielä. Neljännessä on 0 liuskaa. Viidennessäkin. Ja kuudennessa. Seitsemännessä. Kahdeksannessa. Mutta kuudennessakymmenennessäyhdeksännessä on 2 liuskaa.

Menen lukemaan.

Ei kommentteja: