Sivut

maanantai 2. joulukuuta 2013Neuvostokliitto (Timo Salon assosiaatiot toivat minut tähän, siis: kiitos)

S u omi k a i k k i

jotenkin niin noloa kun posti hukkaa oman kirjeensä, saapumisilmoituksen. 20.11. tuli ilmoitus sähköpostiin vai onko tämä perinneposti vielä matkalla. kunhan voittoa (kenelle?) tuottaa niin postin juttu on okei. tyhmä luulisi että tämmöiset yleishyödylliset jutut (posti, VR, jne.) olisivat öö yleishyödyllisiä ja vitut, ne pitää kansallistaa eikun yksityistää ja sitä kautta kansalaiset maksavat koko paskan. tule komeetta, jo. jos tohon arkadianmäen kohdille, saa osua vähän siitä kaakkoonkin.

iPodille kyytiä.

Neuroosini satoa osa liian-mones:

Olin puhtaaksikirjoittamassa yhtä haikua, kun muistelin että tämmönenhän on jossakin, kukas tän on kirjoittanut saakeli! Selailin sitten vähän X:n kirjaa enkä löytänyt. Menin sitten katsomaan omaa tiedostoani ja sieltähän se löytyi... kun kirjoittaa ja lukee hirvittäviä määriä niin tää on niin tätä. 11 haikua tänään. Blogista piti tulla haikublogi muttei siitä näköjään tullut, joten ehkä on hyvä että nyt tekaisin haikuvihkon, jännänpunainen Moleskine! Velipoika ostaa autoja, minä ostan kirjoja ynnä muistikirjoja.

jos alkais pitää Dale Cooperin tyyliin nauhuripäiväkirjaa.

Kirjallisuusterapeuttini soitti ja ounasteli ettei 50 vuoden hoitojakso vielä riitä, sillä enhän osaa vielä alkeitakaan, en ollut heti alkuun antanut kirjallisuusterapeutilleni tilinumeroani. Ilmeisesti en tajua mistään mitään.

Minut on syväjäädytettävä (mieluiten jo nyt, mitä tässä kuolemaa odottamaan), josko jokin myöhempi valistuneempi sivilisaatio osaisi auttaa minua.

Nyt, kun minut on lopullisesti todettu idiootiksi, on mieleni sangen rauhallinen, hyvä.

olen lueskellut noita japanilaisia. hämmästyttäviä lukemia! shiki, joka kuoli noin 35-vuotiaana, kirjoitti ainakin 18 000 haikua. Joku oli kirjoittanut 20 000 (buson?). Tuosta vaikka miten laskisi niin kyllä näkee, että tulosta voi syntyä kun tekee eikä keksi tekosyitä. Hyvin lohdullista ja kannustavaa! Eilen ja tänään olen kirjoittanut 29 haikua, pikkaisen lasken määriä nytten, mielenkiinnosta nääs. Haiku on helkatin hankala, luonnekysymys ilmeisesti, tanka minulta lähtee helpommin, mutta kirjoitan nyt haikuja, tankoja varmaan joskus. jännä miten noi isot ja pienet kirjaimet menee, aloitin pienillä kirjaimilla, sitten alkoi mennä tarkemmaksi, oikein isolla kirjaimella aloitin lauseen... Otto Tuhat sanoi ilonirunonurinolin julkistuksessa että hänellä kirjaimet ovat samanarvoisia, kirjoittaa kaiken pienellä, samoin toimii Hannu Helin.  

Arvatkaapa kuka tämä huolestunut idioottifasisti on:

"Nykyisin sekä tanka että haiku ovat kansallis-perinteisten runotyyppien vähän kadehdittavassa asemassa. Niitä osaa kirjoittaa 'jokainen japanilainen', ja kirjoittaa myös, ja suuret vuotuiset kilpailut rasittavat näitä muutenkin läpikotaisin tutkittuja säkeistökaavoja."

Kamalaa, kun ihmiset kirjoittaa, ei se sovi lainkaan!

lemminkieläin

Kaveripyyntö
lähetetty Hyväksyi
kaveripyynnön

Uutisissa sanotaan, että käräjäoikeuden mukaan Suomen valtio tiesi asfalttikartellista ja osallistui siihen.

Ja sitten täällä pilkataan Italiaa.

Sven Laakso on paljastanut minut!

http://kaymala.blogspot.fi/2013/11/haikujen-maarat.html

Tosin tuo 20 haikun vuosimäärä on hieman yläkanttiin, kokenut kulttuuripyrkyri vetää rajan kymmeneen.

Asia on niin, että ihmiset ovat erilaisia. Yksi kirjoittaa näin ja toinen noin. Tämä on hirmu hankala käsittää, näköjään, vaikka demokraatiksi itseä kutsutaankin. (Ja sitten on ne tasoerot, muttei mennä niihin; ynnä neuroosit, millainen puhdistusvaatimus kenenkin korvien välissä kumittelee, jätänpä kirjoitusvirheen)

*

puhdistusvaatimus korvien välissä kumittelee
pudistusvaatimus silmien välissä kummittelee

Ei minua jahdata painajaisissani, olen jo kiinni.

Tuo kammottava ulkopuolisuuden tunne!

Ei kai teillä ole pomo FB-kaverina? Mietin vaan, kun yksi jos toinen kertoo olevansa niin helvetin upeessa duunipaikassa. Ja työnantajat tuotteetkin on aina priimaa. Näkis vaan. Sekundaa on, sanoitte kun viimeksi kadulla nähtiin ja lisäsitte, että pomo on täys kusipää.

Tästä on paha panna alemmaksi:

MTV Sport Uutiset

Mutta olen varma, että joku viestintätoimisto tms. rikollisjärjestö onnistuu keksimään vielä loistavamman nimen jollekin jossakin joskus.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja: