Sivut

perjantai 6. joulukuuta 2013

Syön suklaata.


Kuka tulee ja pelastaa maamme kestävyysvajemaineen?


Terveisiä lehtien toimituksiin: kun "klikkaan" artikkelianne, odotan jatkossa, ettei joku saatanan video ala pyöriä. Jos pyörimistä vielä esiintyy, tulen haulikon kanssa toimituksessa käymään. Ei kannata ärsyttää nyt yhtään, kun väsyttää ja vituttaa ja muutenkin.


Jokapäiväinen
elämämme Herodes
Hotel Sapiens

(onnitteluruno Finlandia-voittajalle ja ehdolle asetetuille)


My favourite playground equipment is mood swing.


strippaus sippaus tippaus rippaus
stars n' indian tribes
some vibes at some


Raha on hyvin sosiaalinen olento.


So me my self and Ei re.


Masokistin ja sadistin onnellinen avioliitto.


Tabe ollut ei tapetti.


Olen edelleen sitä mieltä että Mustan laatikon liveveto Kristallilapsista on erittäin nerokas. Liveto. Soweton vähemmän tunnettu sisarpeltihökkelikylä. Lovetossa asuu sitten nää jotkus, nää... pomes onomatopoteiqués (näiden ulkosanojen kanssa vois ehkä edes joskus tarkastaa että mitä ne merkitsee, poteique, miten sais aksentin sulkeisiin, siis sulut sanan päälle, onkohan semmosia FW:ssälepertelen niinku ennenki. tai enhän minä voi suurinta osaa niistä ees arvostella; googlauksen perusteella viittaa tähän: http://fr.wikipedia.org/wiki/Poteau_%28homonymie%29)


FYI DIY -> DIYFYID


Pikku juttu jos ja kun valkoista ollaan vääntämässä mustaksi, mutta kun mustasta aletaan tehdä valkoista niin ollaan pitkällä.


Kehun: vasta äskettäin sain tietää että Cheek on suomalainen, enkä tunne hänen kappaleitaan. Näin helppoa on akateeminen argumentointi.


Siis olihan aikoinaan nää Eppu Normaalit, Sleepy Sleepersit ja ketkä kaikki todella tärkeitä, kun eivät ihan nielleet näitä ydinvoimia, YYA-sopimuksia ja muita koplauksia (suomettuminen, laajemmin: fennomania). Puhtoinen lähiöni on ihana kappale! Ja Suomi-ilmiö! Sosiologisia tutkielmia.


artistillery
psedit / jkuokkaus:
https://www.facebook.com/artistillery


Maahan sopii yksi totuus kerrallaan ja se on valhe.


Jotkut ei oikein diggaa tästä päivästä, jotkut jotenkin diggaa tästä päivästä. Ne, jotka ei meinaa pysyä housuissaan tänään, heitä en näköjään (onneksi) tunne. Onhan se siistii että on tää itsenäisyys. Tommi Parkon seinällä puhuttiin sisällissodasta, ettei siitä puhuta, no ei kai puhuta, kun se oli kaikin puolin ihan nolo juttu. Yhdet lähti vahingossa sotaan, toiset sitten teurasti nää yhdet kun yhdet ei kerinnyt teurastaa toisia. Jotenkin semmonen sisällissota, ettei kovin kunniakas, no, ei kai sisällissota kunniakas voi ollakaan. Ehdotinkin jo, että painetaan semmoset kivat hupppparit, joissa lukee: KIITOS KAIKILLE 1917-1918. Ehkä sulkuihin voisi lisätä: (mutta jääkää seuraavalla kerralla kotiin, jookosta)


H-kirjain. Välillä Sinua ei ole ja välillä olet K. Otan osaa kärsimykseesi!


Noista Manse-talon bailuista... voin kertoa jälleen kerran olevani laajakatsantoinen ihmiseläin! Katsoin itsenäisyyden päivän juhlintaa silloinkin, kun illan emäntänä oli Tarja Halonen. Nääs oon kuullut että jotkut dissaa kun on tää kokoomuspressa meillä nykysin. Minen dissaa ketään! Vaikka olis Erkki Tuomioja isännöimässä.                

Ei kommentteja: