Sivut

lauantai 30. maaliskuuta 2013

L a i h i a l


K o s k i s k o


K i s k o s k i


Ä  S  S  Ä  Ä  S
S  Ä  Ä  L  L  Ä
S  Ä  K  Y  L  Ä
Ä  L  Y  K  Ä  S
Ä  L  L  Ä  Ä  S
S  Ä  Ä  S  S  Ä


S  O  L  O
O  P  E  L
L  E  P  O
O  L  O  S

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oko
Kok
Oko

SusuPetal kirjoitti...

Olin viikolla silmäpolilla.
Siellä oli ihan saman näköistä.
Nämä kyllä näen kaikki. Siellä en.

AAAH
HAAA
AHAa

Anonyymi kirjoitti...

KOKOKOKO
OKOKOKOK
KOKOKOKO
OKOKOKOK
KOKOKOKO
OKOKOKOK
KOKOKOKO
OKOKOKOK

Ripsa kirjoitti...

Meillä ei kyllä sanota että Laihial. Ihan vain Laihialla.

Sami Liuhto kirjoitti...

Ehkä tämmöisiä voisi käyttää silmälekurilla, että näetkö kirjainrivistön samana molempiin / kaikkiin suuntiin?

Miten se Juicella meni:

DDT
PCP
SDP

Viime kesänä oltihin Laihial. Ja Kyröös. Isoskyröös. Ja Ylistaroos, missä isäntämme kertoi tavanneensa pankkiautomaatilla äidin & tyttären, joilta oli kortti livennyt koneeseen. Siinä oli kaikenlaista ja sitten isäntämme oli kysynyt missä neiti ja rouva asuivat eli mistä oltiin kotoisin eli mistä sitä oltiin tultu. Vastaus:

"Lapuaalta tietenki."

Lapua on Suomen keskusta. Käytiin myös syöpäsemässä Lapuan ABC:llä. Jäi IKL-vitsit kertomati. Esim. montako iikollia tarvitaan vaihtamaan sähkölamppu ("meillä mitään säähkölamppuja, mihnä se mun kirves on")ym. klassikoita, tiedättehän, tai mikä on iikollien suossikkibiisi Matin & Tepon tuotannosta? "Et voi tulla rajan taa".

Olen Etelä-Pohjanmaa-fani! Siellä on ihan omaansa ja omansa. Se on samalla vaiheella Suomi-neidon lannetta kuin Saksa Eurooppaa. "Coincidences, I don't think so", tiedättehän.

Timo kirjoitti...

Euroopan syrjäkylät, Suomen keskustat.

Apropoo nurkkapatria, mulla on Helsingissä piirtämysnäyttely ehkä jopa sunnuntaihin asti. Ja pientä syntymysjuhlintaa huomenna. Tervetuloa!

Sami Liuhto kirjoitti...

Ohoh!

Ollaan lauantaina tulossa Stadiin (no kun on se Sacre du Printemps, todellakin, ya know). Neljäänkö oli sillon? Ja dösä saapuu 15.55... jospa vaihdetaan varhempaan vuoroon niin keritään! Pyrimme paikalle! Saakeli että innostuin tästä!

Timo kirjoitti...

Kello neljä takaraja joustaa kyllä. Kahvilassa on tiettävästi erään pikkuhenkilön synttärit illemmalla. Uskallan antan teille luvan tulla kuokkimaan ja takaan, että meininki on leppoisa leppoisille.

Timo kirjoitti...

"Neljä" po. neljän. Mainio galleriakahviloitsijammekin (täältä siis saa paitsi hienoja hiilipiirroksia myös kaupungin parasta kahvia) näytti vihreää valoa. Tervetuloa.

Sami Liuhto kirjoitti...

Moi!

15.45 on linjapiili Kampissa eli vähän neljän jälkeen oltas siellä. We will be there! (Tuon myös ilonirunonurinolin ojentaen ko. teoksen näyttelyttäjälle)

No tämäpäs sattu hyvin.