Sivut

torstai 8. joulukuuta 2016

Vaatimattomuus kaunistaa

Näin Suomen Kirjailijaliiton johtokunnan jäsenet ja varajäsenet antavat itselleen täydet pisteet:


Tittamari Marttinen on johtokunnan varapuheenjohtaja, Marjo Heiskanen ja Juha-Pekka Koskinen johtokunnan jäseniä, Tommi Parkko ja Antti Leikas johtokunnan varajäseniä.

Muokkaus klo 16.23: myös johtokunnan jäsen Irja Sinivaara antaa itselleen täydet pisteet:Muokkaus klo 16.49, tältä näyttää tähtijakautuma nyt:


Kolme tähteä on antanut aiemmin eräs nainen, sitten minä annoin yhden tähden eilen, minkä jälkeen varapuheenjohtaja ja kolme johtokunnan jäsentä ja kaksi varajäsentä ovat antaneet viisi tähteä. Siinä on kuusi viiden tähden antajaa. Seitsemäs viiden tähden antaja on hyvä mies, ei paha, hän on kannustava.

Muokkaus klo 19.25, johtokunnan varajäsen Marja-Leena Tiainen:


Johtokunnan varajäsenistä puuttuu enää Laura Lähteenmäki, jäsenistä puuttuvat Sari Peltoniemi, Venla Hiidensalo ja Paula Havaste, myös toinen varapuheenjohtaja Hannu Niklander uinuu vielä samoin kuin puheenjohtaja Jyrki Vainonen, mutta hän onkin tunnetusti hyvin hidas mies.

Muokkaus klo 21.03, johtokunnan jäsen Sari Peltoniemi näkee toimintansa täydelliseksi:


Otetaan tähän taas tähtijakautuma:Linkitin tämän blogipäivityksen Facebook-seinälleni, mutta sitten Facebook kyseli, onko tämä roskapostia, eikä Facebook-päivitystäni enää näkynyt, sitten yritin linkittää uudelleen, jolloin Facebook ilmoitti:


Muokkaus, klo 22.55, tällainen oli oma arvioni:


Tuohan on yleisesti hyväksytty arvio, jonka olen kuullut monesta suusta, en tietenkään julkisesti mutta sillä tavalla pienessä seurassa.

Muokkaus 9.12. klo 15.54, johtokunnan jäsen Paula Havaste jatkaa hyväksi havaitulla linjalla:


2 kommenttia:

Teemu Ikonen kirjoitti...

Tämä oli hauska, kiitos!

Sami Liuhto kirjoitti...

Mä en taida enää jatkaa tätä sittenkään. Jätän noi rauhaan, en kiusaa enempää. Varmaan monikin ahdistunut, kun heidän toiminnalleen naurettu, yksi ihminen nauraa ihmisjoukolle, semmonen vituttaa ihmisjoukkoa aina. Me ollaan kaikki juhasipilöitä.