Sivut

keskiviikko 22. elokuuta 2018

Tein uuden ennätyksen: viisi päivää Facebookissa. Sitten se samanmielisyys ja muiden haukkuminen alkoi ahdistaa jo niin paljon, että tulin pois. Minun osallani se toki on sitä, että kaikki muut paitsi vasemmistolaiset ovat väärässä, vaikka jos siitä heille huomauttaa, niin alkaa puhe että kyllä, tiedetään... Ei se tietämiseltä vaikuta. Tuohan on rasismia, he suhtautuvat rasistisesti lähiöiden ja maaseudun väkeen. Minä en jaksa. Viisi päivää, oliko vuorokautta vallan. 120 tuntia hyvien ihmisten seurassa. Tällä kertaa eivät kupanneet minua kovin pahasti. Se siinä on, että noilla tyypeillä on toisinaan järkeä päässä, vaikkakin vähän, ja hieman lukeneisuutta ja on rasittavaa, kun heidän kanssaan ei voi olla kun he ovat kuitenkin fasisteja. Onneksi olen löytänyt blogimaailmasta rauhan paikan, jonka sijaintia en todellakaan kerro kenellekään. Nyt se nousee taas.

2 kommenttia:

Vesa Haapala kirjoitti...

Sami,

tarkoitatko, että olet siellä Facessa jotenkin 24/7 eli aktiivisesti kirjoittelet ja postaat kaikenlaista? Huh. Jos tuota jaksaa 5 vrk, täytyy olla aika kovassa (some)kunnossa ja sen jälkeen kypsä myös poistumaan.

Sami Liuhto kirjoitti...

Ei kun silleen ihan muuten vaan... tosin menee sinne nytkin mun Instagram-postaukset mutten nyt kirjaudu FB:hen vähään aikaan, siihen pyrin. Toki mä kai postaan aika paljon kun postaan. Oon semmonen.