lauantai 16. maaliskuuta 2013

Allekirjoitan tämän täysin. Minulla on samankaltaisia kokemuksia vaikka pienemmässä mitassa. Luullakseni samankaltaisia kokemuksia kertynee tässä lisää kunhan aikaa kuluu. Olen vittuillut väärille ihmisille. Se nyt on selvää. Eikä ole mikään puolustus, että olen vittuillut vain niille, joista olen kokenut, että he ovat vittuilun ansainneet. Tosin ei tämä pidä paikkaansa, olen vittuillut aivan syyttömille. Toinen asia sitten, että ylipäänsä ei pitäisi vittuilla, vaan sanoa asiallisesti. Mutta luonteeni on hankala ja alennun vittuiluun. Kunpa joskus luonteeni heikkous ymmärrettäisiin, kenties sanottaisiin, että tuossa kaveri taistelee itsensä kanssa, mutta lankeaa jatkuvasti. Hän on heikko ja vielä kertoo sen. Älkää kivittäkö minua vain siksi, että kerron olevani heikko ihminen. Keksikää kivitykseen muita kuin itse keksimiäni syitä. Tuossa oli taas syntiäni, vittuilua.

2 kommenttia:

Aurinkomorsian kirjoitti...

Oisi hauska kuulla mitä tarkoitat tämän kuvan allekirjoittamisella:

"...vaikeudet eivät siihen loppuneet vaan kestivät aina julkaisutilaisuuteen asti, jonne sinnekin dopinglääkäri pistettiin, maksettiin syömään, kuuntelemaan ja kiertelemään pöydästä pöytään, puhumaan juhlavieraille juhlittavasta kirjasta ja juhlittavista henkilöistä avoimesti ja veretseisauttavan häijysti pahaa. Myrkkyä hän kaatoi jokaiseen lasiin."

Oliko sullakin siis julkistustilaisuus, ja sinne "maksettu" myrkkyä annostelemaan joku, "dopinglääkäriksi" nähtävä monitahokas? Ja kaatoiko varmuudella ihan jokalasiin?!

Sami Liuhto kirjoitti...

Öö... oikeastaan en voi tuota alle-kirjoittaa, kun ei ollut dopinglääkäriä eikä maksettua. Toopinkia vain! Tosin itse en ottanut vaan annoin toopinkini Otto Tuhatelle. Mutta jokalasissa oli toopinkia! Sen sijaan söin leivoksen ja join nytkahvia.

Muuten, tuo tekstikatkelma tuo mieleen Turkan Häpeän, sen miten paranoia ja todellisuudeksi kutsuttu perversio niin sanotusti kietoutuvat yhteen, jopa kutoutuvat. Pynchonilla on tästä, että todella veemäistä on/ olisi antiparanoia, mikä kieltämättä tulee mieleen kun katsoo näitä tiettyjä tyyppejä. Ja hullun kirjoissa olet jo valmiiksi. Enää kun ei ole huoltopoliisia niin Nämä eivät ole edes huoran kirjoissa, etenkään kun huorat eivät kirjoita katurunoutta ja sitä kautta "namedroppaile". Huoran kirjoissa, siinä nimi kirjalle. Voi jokainen miettiä merkityksiä.