torstai 28. maaliskuuta 2013

Tällekin työpäivälleni sopisi otsikoksi Laisteluni ja yleensä omaelämäkertani nimi voisi olla Laisteluni neljäkymmentäyksi vuotta velvoitteita, työtä ja perusteluja vastaan. Kun elää yhteiskunnassa, jossa kaikki ovat todella ahkeria, moraalisia ja yleensä hyviä ihmisiä, niin on tämä hieman kiusaannuttavaa minulle ja muille.

Omaelämäkerrat, muistelmat

Haisteluni. Koiran elämää. Poesiantamo, huhtikuu. Rape Renttu muistelee vaiheikkaita vaiheitaan.

Maisteluni. Minä ja punaviini. Leipätesti, huhtikuu. Kerno Karkia muistelee aikaansa Turussa.

Scheisteluni. Saksalainen koprofiili muistelee (kuin eläkeläinen). Anonyymi tekijä. Suomentanut eräs aamupäivä Julle-Vihani Pensselinen. Tuprukaivo, huhtikuu.

Paisteluni. Muistelmoja lapsen ja ruskeanahkan. Ihotaiteilija Arki Erinäinen kertoo elämästään. Ajatuskirjapaja, huhtikuu.

Naisteluni. Talvella ei kalasteta eli Ylläksellä yritellen, Pallaksella paritellen, Luostolla lystitellen. Sampo Saame palaa ajassa aikaan kun vielä otti eteen "after-skissä". Likenostone, hutikuu.

15 kommenttia:

Tytti kirjoitti...

Niin makaa kuin petaa.

Kirjalliset hampparit, leikatkaa tukkanne ja menkää oikeisiin töihin!

t: veronmaksaja. MINÄ maksan.


... ei vaiskaan, tämä oli vitsi-vitsi. Mutta aihe on sellainen, että jonkun on pakko laittaa tämä tällainen kommentti. I did it.

Vesa Haapala kirjoitti...

Vaisteluni, joka on vaihtoehtojen esittämiseen perustuvaa väistelyä. Osuuskunta Kukahyvänsä.

Raaisteluni. Lihan iloista ja suruista. Korpus-kustannus.

Anonyymi kirjoitti...

Lammasteluni, kts. Laisteluni
Hevosteluni, kts. Naisteluni

Sami Liuhto kirjoitti...

Nopeimmat elävätkin apurahaelämää!

Hain kirjastokorvausta (saattoi mennä termi väärin) mutten sitä saa, kun Mervi ei minusta tykkää, mutta mitä siitä. Ei mitään.

Olen kehitellyt noita kustantamojen nimiä Tusinaromaaniin, sellaisia itseäni niin kovin naurattavia yhdistelmiä tyylitapaan Ajatuskirjapaja. Aivan loistava tycker jag!

Ai kauhee tuota dos. Haapalan kuvaa! Se... se... se ikään kuin tulee päin!... Se... se... Hytti Teikkinen olisi kanssa hyvä nimi tuli näistä pistehistä mieleen. Kapani Tinnunen. Hasa Veepala eli Hasa V-pala, poliisin huumeviraston ylikomisario emeritus. Kapakka Tinnitus ja Lima Sauhto ovat epäilynalla. Hytti Teikkinen on ilmiannostellut.

Tytti kirjoitti...

Hih!
Kuvasta päätelleen Hasa V-pala tosiaan leikkasi tukkansa mutta menikö se oikeisiin töihin?

Miten tuota yliopistotyöskentelyä pitäisi ajatella, onko se oikeaa vai pseudo-?

Missä muuten on Tapani Ruispala, tuo Turun saariston lahja suomen leipomoteollisuudelle.

Jag tycker också Ajatuskirjapajasta. Siksi hyvä ideä, että pykään sille jo omaa, kilpailevaa teoshautomoa, joka on nimeltään Ajatuskirjabajamaja.

Sami Liuhto kirjoitti...

Korpus-kustannus voisi kiinnittää talliinsa T. Ruispalan, jonka seur. kokoelma Leivon leivosta korvapuustina leipäläpeen onkin jo työnalla.

Tytti kirjoitti...

:D:D:D huikea! Mutta pieni korjaus: tarkoittanet tietenkin kustamoa, jonka nimi on Hapankorpus

kysyy: nekrofiili Turuust

Tapani Kinnunen kirjoitti...

:D :D :D

Sami Liuhto kirjoitti...

Hapankorpus. Totta.

Ja taas Vee-haa-pala melkein-katselee.

Tytti kirjoitti...

Jos muuten Haa-pala haluaisi oikeisiin töihin, niin tässäpä olisi elämänsä tilaisuus painaa kolmivuorossa hapankorpsulan teosleipomossa, joka tehtailee kansanpainoksia Tapani Ruispalan laajasta tuotannosta.
Korpus on muuten maailman ainoa kustantamo, jonka lukijat eivät halua nähdä idoleitaan livenä.
Okei, tämä oli luokattoman huono! Mutta miehet saavat aina paiskoa näitä juicemaisuuksia, joten taas oli pakko tehdä virhe perässä. Nyt äkkiä tyhmyyden avannosta ylös ja kotiin ennen kuin hypotermia iskee.

Sami Liuhto kirjoitti...

Tyhmyys on korvamerkitty suomalaisen miehen ominaisuus.

Tytti kirjoitti...

Totta, mutta jos tarkkoja ollaan, myös kaikki muut ominaisuudet neroudesta lähtien on korvamerkitty miehille. On meille naisillekin jotain jäänyt, kuten... jotain.

Saako kysyä jotain järkevää?

Haluisin itselleni tuollaisen kuvakkeen kuin sinulla ja Vesa Haapalalla. Minkä toiminnon kautta se muodostetaan bloggerissa? Jos kertoisit toiminnon nimen, voisin sen avulla ehkä löytää vastaavan wp:stä. Jos vaan viitsit kertoa, mutta ei ole pakko, jos se on liian aikaaviepää.

Vesa Haapala kirjoitti...

tytti: mä otin ensin tuiman ilmeen ja sitten kuvasin itseni tällä tietsikan crystal eye -webkameralla tai mikä ikänä onkin (jpg-tallenne jonka vaan sitten otin koneeltani bloggerin profiiliin). tässä työskentelen kotini keittiössä, jossa saankin suurimmat neronleimaukseni. pöydällä fileerausveitsi, vasemmalla tuoppi jotakin portteria, syönyt just mignonia. no niin, päivät paiskin ihan oikeita töitä eli luen ja kommentoin ihmisten hengentuotteita ja yritän itse soljua seassa. tukka on kasvanut tuosta kuvasta, mutta pitänee leikata taas kun meinaa mennä niin harmaaksi täällä elon taisteloissa.

Sami Liuhto kirjoitti...

Totta toi tarkennus korvamerkittävyyteen. Vastasinkin tonne toiseen ketjuun että bloggerin hallintapaneelin pitää mennä ja sieltä blogger-profiiliin. Monimutkanen paikka on. Kohta alkaa vimonen jakso Twin Peaksia!

Tytti kirjoitti...

mösjööt, kiitos teille, kun vastasitte! Toi on cool kuva Vesa, älä vaan sitä meidän höhhelöinnin takia vaihda.

Portteri, eikö se lie ole just niin tummaa ja paksua lientä, että se aivan oikein täytyy paloitella f-veitsellä että sen saa nieltyä järkevän kokoisina biitteinä. VAi sekoitanko guinnesiin. portteriin liuotettu mignon on muuten melkeinpä paras ruokajuoma tai siis ruoka-juoma, tästä oli juuri juttua masterchef-sivustolla.