Sivut

tiistai 14. elokuuta 2018

Kuulemma Menetelmällisen kirjallisuuden antologia (toim. Ikonen, Teemu) on painossa, joten hankkikaa se, hinta varmaan muutama tuoppi. Muistaakseni saan muutaman tekijänkappaleen, jonka voin sitten antaa eteenpäin. Vissiin jo yksi on varattu. En muista kenelle. Laitan tähän esittelyni kirjasta:


Eikö ole kiva? Minua ainakin nauratti. Onhan siinä kevyttä haistakaa-vittua vähän sinne sun tänne. Teemu Ikonen suhtautui kärsivällisyydellä esittelyyni. Hänellä on raskasta. Täytyy ostaa hänelle vaikka viinipullo palkkioksi, tai mistä nyt sattuu tykkäämään. Taitto eli graafinen suunnittelu on teoksessa miellyttävä, olen tarkastellut sitä PDF:nä, rumaa kirjaa ei viitsisikään lukea saati hankkia. Mahdollisen Kirjallisuuden Seuran Ihmiskokeita-romaanitkin ovat tyylikkäitä ulkoasultaan.

On se nyt liiallista ja kamalaa, että, sanotaanko esimerkiksi, Juha Kulmalan kauniit säkeet on "taitettu" rumasti rumaan kirjaan, näin oli esimerkiksi Pompe(i)ji-kirjassa. Onneksi Savukeidas tajusi lopettaa toimintansa, eikä "suomennoksiakaan" enää tule, niitäkin sai hävetä. Koleralla oli muuten miellyttäviä kirjaesineitä, eikä Sammakokaan aivan kamala ole, hieman vain ennalta-arvattava, mikä ei ole edes moite. Touko Siltala soitti minulle, kun moitin heidän kirjaansa, joten jätetään nyt Siltala huomiotta.

Minullahan oli salainen puhelinnumero, mutta vaimo sanoi, että puhelinnumeroni pitää olla ei-salainen, jotta minut saa kiinni esimerkiksi silloin, kun minulle aiotaan antaa rahaa tai muuta kunniaa. No, sellaista soittoa ei ole vielä tullut, ainoastaan solvauspuheluja ynnä muita mielipide-esittelyjä, mutta kenties vielä joskus minulle soitetaan muussakin kuin vittuilutarkoituksessa.

2 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

On just hyvä esittely sinusta.

Sami Liuhto kirjoitti...

No sitähän minäkin! Silti vain ilkeillään.