perjantai 26. lokakuuta 2012

Nonnih, yksi tavoite saavutettu: HS-raadissa mainitaan minut ja vielä myönteisessä valossa. Muuten, sinne HS-raadin valkkaajille tiedoksi, että olen milloin tahansa valmis raatilaiseksi. Olen sivistynyt, kokenut, lukenut, älykäs, tunteva ihminen, jolla on mielipiteitä ja uskallusta sanoa, jos mielipidettä ei ole. Tärkeintä kuitenkin on, että olen kissanomistaja. Tai siis kissahan minut omistaa, mutta voi sitä monenmoisia luulotella. Nyt juon kahvia.

6 kommenttia:

Tyttö Jokipoika kirjoitti...

Toissapäivänä tiedemiehen suusta kuultua: Matematiikka on helppoa, mutta selitäpä kissa.

Tyttö Jokipoika kirjoitti...

Nylénille kiitos Postillan nostosta Hesariin. Kissa pöydälle vaikka kirja kerrallaan.


Sami Liuhto kirjoitti...

Kissa on myös hyvin rationaalinen, sanoo Kertész ja yleensä elikot, esim. harakka. Ihminen on tämmöinen järkensä kanssa harhaileva hölmö. Harakka tökkäisee tappelukohteeltaan silmät sokeiksi eli maksimoi tehon. Se on "pidemmälle menemistä", johtopäätösten tekoa jne. Pentti Linkolan hengessä. "Mitä vaaditaan että voimme elää?" kysyy Linkola ja vastaukset ovat hyvin selkeitä. Itse asiassa Linkola kysyy että "mitä vaaditaan että maapallo voi elää?" Siihen on todella yksinkertainen vastaus: ihminen on hävitettävä. Näiden johtopäätösten teko on hyvin vaikeata ja joka ne tekee saa ihmiskunnan enemmistön kimppuunsa. Siinä rehellisyyden palkka.

Anonyymi kirjoitti...

Toi on ihan nössöä toi "pitemmälle meneminen". Itse suosin liian pitkälle menemistä, silkkaa kohtuuttomuutta. Kaikki muu on semmoista varmistelua vaan.

Sami Liuhto kirjoitti...

Niin & niin.

Teemuh kirjoitti...

Tässä samassa yhteydessä minäkin lupaudun raatilaiseksi: pyytäkää vain, koska mielenne tekee kuitenkin. Akateemista opiskelua minulla on Kontulan korkeakoulun verran.