Sivut

lauantai 7. syyskuuta 2013

ei, kyllä minä tiedän
miksi kävi juin kävi
koska olen heikko luonne
kakkien vietävissä
ja muutenkin

Tarkoitan sitä onnettomuutta
että väitin olevani avangardistista runoutta vastaan
mitä paskaa minähän olen avantgwarfde koko mies
miten muuten voisi olla
en voisi muuten olla
vissiin masokismia ja yleistä luonteettomuutta

annan aina heikon ensivaikutelman

tämä on puolustuspuheeni sen
yhden puolustuksen hengessä Bernsteinin
perkele että vituttaa muttei ole hyvä puhua noin
kiroilla pyydän anteeksi peruisin jos voisin
muttei ny voi kun en peruuttele

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Älä nyt ala pakittelemaan. Muista pidemmälle meneminen!

Anonyymi kirjoitti...

Kakkien vietävissä
ja muutenkin
on hyvä olla, kuule.

Mutta sinä alat olla nykyään kuuluisa, Parnassossakin arvosteltu. Se tässä vähän huolestuttaa. Kohta sinäkin kerrot täällä, miten kirjoitat lyijykynällä, ja lukijat ihastelevat, että ooh kuinka älykästä ja hienosti muotoiltua.

Sami Liuhto kirjoitti...

En mitään pakittele. Selvitin vain tuon asian. Silleen runona. Vittu Parnasso, sanon minä. Eiköhän tällä luonteella ole salee, ettei laajaa hyväksyntää tule. Lyijykynällä on hidas kirjottaa, tälleen koneella pääsee helpommin hulluutensa lähteille, nopeasti vain lasettaa menemään. Kahvilassa, baarissa jne. kirjoitan lyijykynällä ja yleensä käsin. Äsken tulin kirjoittamasta. Nyt kirjoitan tässä. Mutta laajemmin ei lyijykynäily mulle passaa, siitä menee jotenkin pois se suoruus, tunne, että näin tunnen ja näin sen sitten asetan paperille, ja tämä ehkä on esseistiemme ongelma, heillä on suodatin, itse asiassa tiedän tämän, koska tiedän että offtherecord esseisti voi olla täysi perverssi, muttei jotenkin sitä kuitenkaan mainitse henkilökohtaisissa esseissään. Se on puute. Tunnetta! kaipaan. Siis että annetaan mennä. Että kerrotaan omista todellisista heikkouksistaan, eikä näistä salonkivajeista, miten valkoviineistä diggaa kreikkalaisista ja se vitun Joy Division ikuisesti. Miksei kukaan nauraa noille päin naamaa kun ovat "ahdistuneita". Selän takana kieltämättä hirnutaan. Tässäkin olen etuoikeutettu kun minulle nauretaan päin naamaa! Mun kanssa ei hirveesti tartte teeeskennellä. Tosin oon jäävi sanomaan. Toi jääviys on muuten nykyään puheenaiheena ihan, kun siitä on motkotettu, "ironisesti" toki. Mutta näähän vei ironiankin, kun on huumorintajuttomia ja luulee että kaikki huumori on typerää vitun äidinpojat. Niin en jaksa heitä. Tosin ei mulla oo mitään vastaa esim. erästä ht:tä joka on äidinpoika par exemple, mut siis yleisenä periaatteena varon näitä äidinpoikia kun ne on niin narsistisisa tyyppejä että hirvittää. Näitä silosäkeilijöitä. Työntäköön sen lyijykynän ahteriinsa mun puolestani, millon mitäkin ne keksii, nyt on lyijykynä, huomenna ääneen lukeminen. Oman tekstinsä ääneen lukeminen, siinä olisikin reipas ajakulute näille tyypeille, jotka kuukausipalkalla kärsii. Hyi yäk!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan hirveää paskaa HOMO!

HOMO
OHMO
HMOO
OOHM

Sami Liuhto kirjoitti...

Kylläpä on homofobista diskurssia anonyymiltä. Tule kuule vaan ihan omalla nimelläs sanomaan "mielipitees", äläkä oo tommonen kaamee raukka perussuomalainen, kristillisdemokraatti ja kokoomustakin vähän. Hyi hyi!

Anonyymi kirjoitti...

Olenko muka natsifobinen jos sanon natsia natsiksi?! Tuommoisia te kommarivisvat olette!!

Sami Liuhto kirjoitti...

Kamalaa ahdasmielisyyttä!

Tätä se vapaamielinen modepolitiikka teettää. Meillä Vihreissä ei siedetä moista!

Anonyymi kirjoitti...

Täällä ei yks saatanan anonyymin paskapää homotella! Tulen ja panen sua perseeseen, niin tiedät mikä homo on!

Korppi on oikeus kirjoitti...

Anonyymi on väärässä.

Sami Liuhto kirjoitti...

Alan vähitellen ymmärtää Esko Valtaojaa.

Hauskaa muuten, että meitä tarkkaillaan, teleskoopeillakin, niin tarkkaa analyysiä olen kuullut siitä "mitä siinä sun blogis kommenttilootassas on juteltu".