Sivut

tiistai 3. syyskuuta 2013

Rakkaat ystävät virtuaaalissa, tässä Facebookini maittavaa antia:

Kai joku jo on keksinyt, että Konsta Pylkkänen on homo? Siis gradu tyyliin "Gay-diskurssi Veikko Huovisen Havukka-ahon ajattelijassa".

Mitäkö mietin? En tiedä. Kävin tänään kuivurissa.

Kauheeta prostituutiota koko Facebook. Ei sovi mun narkismille. Jopa itseään voi tykätä. Eikö se oo vaarallista. Selkäranka sulaa. Virtuaalinen pää(naukomis)toimipisteeni on aina ja iangillankaiken blogini läskikaupungillajamaassa. Taas tätä prostitueeringiä. En milloinkaan jätä blogini rakkaita anonyymejä! Rakastan kaikkia, nyymejä et anonyymejä. Kaikkialla. I'm a FBitch. Slutti.

Tykkää ja tykkää.
En tykkääkään.
No onpa ikävää.
Tykkää Kommentoi Jaa
Jaa jaa jaa perkele.

Tää on niinkun unta... että ihan Naamakirjassa.

Ai niin. Tänne ei pitäs "päivittää" koko ajan. Mut sori vaan! Oon tämmönen. Ja nykyään saa olla ihan mitä vaan.

Mitä mietit? Eikö se tivaaminen jo lopu!

Mitä se sulle kuuluu mitä mä mietin.

En kannata Facebookia.

Miten ton Johtavan kanssa? Tahtoisin pyydeltää, mutta kun mun pelikirja... Se on onneton.

Mistä tää laite tietää että diggaan Robbie Williamsista vai olenko painanut tykkää-nappulaa? Kuka EI diggaisi RW:tä? Otankin tähän muutamia kaikkien diggaavia aina ja iankaiken ilman muita mahdollisuuksia: Robbie Williams, Ronnie James Dio, James Joyce, Marcel Proust, Wagner, Aristofanes, Axl Rose, Ezra Pound, Mario Lemieux, jne. Helppo tehdä tämmönen lista. Tai otetaan enempi asioita eli yhteenliittymiä: Glen Satherin Edmonton Oilers, dandyt, Guns N' Roses, eläimet, kasvit, kaikki muu paitsi ihmiset, Judas Priest, Megadeth, Slayer, HIFK, Real Madrid, jne. Nämä ovat totuuksia. Tosia asioita. Tuosta puuttuvat relaatiototuudet.

Haa... tää FB on vähän kuin mun blogi kommenttiloota eli kirjotan tänne puhekielisemmin ja muutenkin vähän tälleen. Erotuksena se, että kommenttilootaan kuvittelen (vissiin) kirjoittavani enämpi salaisesti, ettei sinne kaikki eksy (mikä on pelkkä toive), kun taas tää FB näkyy kaikille ja tajuan sen. Blogin kommenttilootan osalta voin kuvitella (ihan rauhassa) ettei esim. velipoika niitä lue (as if). Tärkeitä tämmöset omat harhaluulot.

Nyt skulaa: Dion Rainbow In The Dark. Deep Purplen fanit mulle nauraa, mutta on vain niin että tutustuin tähän neroaktiin Perfect Strangersin kautta, mikä siis nyt soi. Siis kun joskus nuorena tuli Hittimittari ja siellä sitten vaivauduttiin näyttämään hienojakin tuotoksia, eikä sitä kaameeta Riki Sorsa -paskaa mistä jäi muutamia traumoja. Riki Sorsa studiossa pallin päällä villapaita (!) päällä laulamassa että naa naa naa. Jopa Zero Nine kuulosti sen jälkeen hyvältä. Toki ruudussa luki bändin nimenä 09. Niinkun vielä 90-luvulla Guns & Roses, joka kuulostaa aina siltä mitä se on: täydeltä neroudelta.

Saako näitä tekstejä muokattua, pantua kursiivia ynnä muuta härskiä? Varmaan on joku maksimipituus, siis naurettava kolmetuhatta merkkiä, mikä on jo aika lähellä. Tällasia mä kirjotan mun blogin kommenttilootaan, ellette oo tienny, nilkit. Tämmönen oon. HV.

Tulispa jo se Gravity's Rainbow'n suomennos.

Mitä tunnet? Mitä vaistoat?
 
Theres a killer on the road.
St. Street. Sillä olemme.
Ehkä. Hopelessfoolsdayandniteinashiningarmorica

En muuten lue lasten- ja nuortenkirjallisuutta. Ajattelin kertoa, kun sitä aika monet aikuisetkin lukevat. Sen sijaan luin lapsena aikuistenkirjallisuutta. Tässä oli viestin "avoin omakehu" -osuus. Tarkemmin ajatellen en ole milloinkaan lukenut lasten- ja nuortenkirjallisuutta, miksi olisinkaan, kun ei ole lapsia enkä ole lapsi. Mitä olen niitä selaillut niin aika naurettavaa juttua niissä on. Lassella on kaveri ja ne menee koulun jälkeen ostaan jäätelöä ja Lassen kaverilta puuttuu markka mutta Lassella on kaks hugee ylimäärästä eli mitä sillä jääntimarkalla niinkun tehtäs. Työntäis vaikka omaan perseeseensä. Sijaisena joutui näitä lukemaan ja olihan se tuskaa, muttei niistä lapsetkaan juuri pitäneet, näkivät sen falskiuden läpi aika hyvin. Tietty joku tuleva opettaja onnistui. Innostui. Mutta nehän tiedetään. Kasiluokkalaisille piti näyttää elokuva Veljeni Leijonamieli eikä ne tahtonut kattoa sitä loppuun saakka, kun se sukkahousujätkä oli niin naurettava. Jaksettiin me tunti nauraa sen yli-inhimilliselle hyvyydelle ja besserwisserismille mutta väsyttiin ja lähdettiin kotiin vähän etuajassa. Vissiin on tää Astrid Lindgren melko tavalla yliarvostettu. Hirveetä paskaa ainakin se Velj. Leijonhufvud.

Allergia taas koettelee! Mikä lie pölyallergia. Lähden siis ulos ja antikvariaattiin ja kahvilaan. Luen ja kirjoitan runoja. Tulkaa tervehtimään jos näette minut. Mutta ensin juon kahvia. Täällä Fakebokissa on jo hauskaa keskustelua. Vaimolta olen kysynyt, häpeääkö hän minun juttujani ja hyvin sillä pokka piti kun kielsi. Tämä on vain tällaista, osaksi performanssia, joka on osaksi hassuttelua, hassuttelua. Mukahassuttelua. Hyvin miellyttävää on kun mitä erilaisimmat ihmiset ovat yhdessä.

Tarjoan kaikille käyttöön loukkausmuodon:homohetsku. Senkin homohetsku! raikakoon ympäri yhteiskuntamme laitoja laidasta laitaan. Harmi, ettei Paavo Arhinmäki voi tällekään hupailulle nauraa.

Nyt tiedän, mitä sanon seuraavalle kitisijälle, joka "retorisesti" ihmetteleiksen Vanhan testamentin jutskia: "Valitan, mutta olet ymmärtänyt väärin, en ole juutalainen, itse kuulun henkilökohtaisesti kristilliseen yhteisöön, joten, kuten varmasti älykkäänä ja sivistyneenä ihmisenä tiedät, minulle Vanha testamentti on vain taustateksti kun taas minulle henkilökohtaisesti itselleni keskeinen teksti on Uusi testamentti. Allekirjoitan Vuorisaarnan kokonaisuudessaan ja muutkin Jeesuksen sanomiset." Johan on pässinpää vähän aikaa hiljaa!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuin olisi?

Seuraava romaanisarja: Naamattu, osat 1-122. Elämäni peukku maassa. Kirj. Maisteri Liuhto.

(kyl mä susta niin tykkään)

Sami Liuhto kirjoitti...

Joo, huoraamiseksi tää on mennyt. Ja nyt apologia XXXV (noin, oon jo pudonnut kärryiltä laskuissa):

FB:ssä oon tavannut muutaman vanhan tutun ja yhdet sotakirveetkin on jo haudattu!

Korppi on oikeus kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=mCIlRMAxJWs

Korppi on oikeus kirjoitti...

Huoruuden kunnianpalautus osa I

Sami Liuhto kirjoitti...

Toi on upee!