tiistai 22. toukokuuta 2018

Paljonkohan valokuvia uutta sarjaa olisi, ainakin yli 23000, mutta ei vielä seuraavaa tuhatlukua. Tavoitteena olisi päästä yli 60000, jolloin voisi tehdä viikon kestävän internet slide shown, missä kuva vaihtuu 10 sek. välein ja viikon päästä sama kuva uudelleen.

Erkki Kurenniemi sanoi, että aikoo ottaa 20000-40000 digikuvaa, en tiedä ottiko, toivottavasti, minä olen kuvannut neljä vuotta ja kuvia on yli 40000 mutta tähän uuteen sarjaan keskityn, aloitin sen 15.2.2017. Vanhaa sarjaa on yli 17000 kuvaa Flickrissä, en tiedä onko niitä kukaan nähnyt. Siellä ne ovat. Muutama tuhat kuvaa vanhaa sarjaa on tietokoneella. Vitun sarjat ja kaikki.

Talvella en viitsi ottaa valokuvia, kun on kylmä, kostea, pimeä ja vituttaa.

Tänään olen kirjoittanut puhtaaksi idioottimaista 4krt4-runoelmaani ja saatoin kirjoittaa siihen vähän lisääkin, otin niitä idioottimaisia valokuvia, luin ja tuhlasin muutenkin hengitysilmaa. Sitten vielä soi päässä I Hate Myself And Want to Die. Hyvin menee. Onneksi minulla ei ole lukijoita, hävettäisi jos tällaista paskaa joku lukisi. Aika moni luulee, että heitä luetaan, muttei ketään lueta. Eräälle runoilijalle olin armelias ja annoin hänen pitää illuusionsa.

4 kommenttia:

Korppi on oikeus kirjoitti...

Kyllä mä ainakin luen. Ei vaan oikein löydä aina kommentoitavaa, kun on niin synkkää. Ei kannata Nirvanan angstista roinaa kuunnella, gunnarit rökittää Kobainin ulinat. On se Teen Spirit aika hyvä, mutta tämä rokkaa kovemmin.

Sami Liuhto kirjoitti...

Kyllä kyllä. Nytkin on fanipaita päällä!

Mutta siis kokoavasti: ei ihmisiä kiinnosta toisten asiat. Noh, poikkeuksia on. Kyllä sä ja te tajuutte. Olin muuten tänään SKS:n arkistossa ja taisin olla toissapäivänäkin, se oli aika kivaa. Menen taas jokin päivä.

Korppi on oikeus kirjoitti...

En mä niitä runoja ehkä lue, menee yli hilseen. Palindromit on oivallisia kyllä.

Olin muuten tänään SKS:n arkistossa ja taisin olla toissapäivänäkin, se oli aika kivaa. Menen taas jokin päivä.

Hyvä.

Sami Liuhto kirjoitti...

Tuolla on varmaan lämmin keli. Tuolla.
Tuolla. Tuolla. Tuolla. Tuolla. Tuolla.
Tuolla. Tuolla. Tuolla. Tuolla. Tuolla.
Minä kopipastasin. Yritin kuunnella Talking Headsia, en kyennyt, kai se joskus onnistuu, mutta ei näin ensiyrittämällä. Vähän sellaista taidelukiopaskaa.