tiistai 7. toukokuuta 2013

Tuli mieleen että käänteisen hakukonerunoteoksen tekijä saa plagiointisyytteen, koska hakija(t) on siis ne runot tehnyt. Kirjoittaa toisen nimissä, että semmoista pseudonymiteettiä.

*

Täällä kritiikki ja esittely ilonirunonurinolista. Merkillepantavaa on, että lukija joka ei ole ns. ammattilukija, vissiin, on huomannut mistä on kysymys, kun taas ns. ammattilukijoilla näin ei välttämättä ole. No, he vain tekevät työtään. Olen päättänyt että saavat ihan itse etsiä (aivan kuin etsimistä paljon olisikin), minä en ala aikuisia ihmisiä neuvoa, niin noloakin selittää. Mitä "menetelmää" on käytetty, voi luoja näitä puupäitä. Oikeesti, onko niillä ÄO jotenkin alhainen? No, katsotaanpa miten Tusinaromaanin kanssa käy, kun siinä pitää samaan aikaan syödä purukumia ja kävellä portaissa. Lopullista huvittavuutta on siinä, että nämä apukoululaiset kyselevät vaikeamman kirjallisuuden perään... Eihän ne sitä edes huomaa ja jos sormella osoittaa niin ne kattoo sormea.

8 kommenttia:

Kamunen kirjoitti...

Pyöräilin "kirjastoon auringonpaisteessa ja sinisissä verkkareissa" ja hoksasin päivän lehdessä kehuttavan Ginnusen "kolisevan uskottavaa runoutta".

Asian ohi puhuakseni, kerran sain nokastani veret rintamukselleni Hamburgerin pörssin tiskillä Åbon daamin oikaistua nyrkkinsä - kehuttuani Hesaa kansainvälisemmäksi,koska siellä näkee tyylikkäitä venakoita.

Olen siis yhä itäsuomalainen-roomalainen, vaikka olen käynyt myös Laatu-Haiti nimisessä ravintolassa Kruununhaassa, ennen muinoin.

Sami Liuhto kirjoitti...

Laatu-Haiti kiehtoo minuakin. Kuljen missä kuljen kun on hyvä runokirja, missä ko. paikasta puhutaan. Heti, kun Saarikoski pääsi irti Anhavasta, hänen runoutensa parani noin sata prosenttia. Itse olen suurimmaksi osaksi länsisuomalainen mutta jotenkin kaihoan itäisille laulumaille ja Helsinki on kotini vaikka nyt Turussa eli lännessä asunkin.

Gini-zenin kolisevan uskottava runous on kyllä ongelmissa, kun siitä tulee yleinen puheenparsi. Olen tästä maininnut Kinkielle että hänestä on tulossa hyväksytty ja se on vaaran hetki. Kinkie katoaa kadulta ja häntä houkutellaan Pörsään. Sama kuin tuolla eräällä esseistillä, joka alkaa olla vähintään kansakuntamme omatunto Erno Paasilinnan tapaan. En tarkoittanut Nyleeniä nyt. Enkä Hänniä. Joka tapauksessa ns. aseman saaminen on paha juttu. Siitä varoitan Kinnusta koska hän on hyvä ihminen eikä asemoija! Siat käyttävät hyvää hyväkseen.

Tapani Kinnunen kirjoitti...

Onko Kamunen Lahdessa päin - vai missä?

Tää mutu-tuntumalla... Turussa sataa vettä ja Inter pelaa kahden tunnin kuluttua FC Lahtea vastaan.

Kamunen kirjoitti...

Kamunen on yleensä Espoossa päin, Turun radan varrella. Luin em. lehteä Kauniaisten kirjastossa, se kun on tässä lähellä.

Sami Liuhto kirjoitti...

Kerro Kamunen lehden nimi niin Ginnunen pääsee piinasta!

Kamunen kirjoitti...

Ai siitäkö kenkä puristaa? Menin lukemaan Demari-lehteä ihan tarkoituksella, koska netissä vihjattiin siinä kerrottavan Björn Wahlroosista, mutta kyllä tuo saman lehden runo-osasto sitten kiinnostikin enemmän.

Sami Liuhto kirjoitti...

Täytyypä kävästä lukemassa kans tuo. Ja Hesarin Hänski-haastattelu. Soittelevat "ookko jo lukenu". Vittu en oo. Kun ärsyttää kun musta ei oo haastattelua edes Vätin Sanomissa. Kinnusen siivellä pääsin kerran Turun Sanomiin.

Tapani Kinnunen kirjoitti...

Luin tämän ketjun vielä ja nyt naurattaa niin, että vedet tulee silmistä!

Armoa, armoa!!

:D