keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Luin Oman katon alle illalla loppuun ja pakko se oli seuraava kaivaa esiin. Ostin Päätaloja viidellä eurolla antikvariaatista, joille Päätalo ei ole rahalähde, koska Päätalo oli jo muille rahalähde. Sen sijaan, jos kirja ei ole ollut muille rahalähde niin se voi olla antikvariaatille rahalähde. Rahasta tuli mieleen tämä Cantos, sitä taas joku päivä tässä lueskella voisin. Oliko viime- vai toissaviikolla ihan himona luin. Nyt menen aloittamaan Noiromaanin, Tusinaromaani VI:n. Meni vähän IV & V avainkirjoiksi, vaikkei ehkä pitänyt, mutta VI:ssa etäännytän. Kai jokainen puoli tuntia kirjallisuuspiireissä ollut älyää keistä puhun ja joka ei ole ollut sekuntiakaan em. piireissä ei voi uskoa että tuollaisia ihmisiä on. Että nyt kyllä panee omiaan. Tästä tuli mieleen "sanojensa takana pysyminen" a.k.a. poteroissa ollaan ja tiukasti. Mitä sekin on? Aika typerää touhua. "Pysy sanojes takana" tolkotetaan kerkeästi, jos pyrin keskusteluun tai tuon esiin mielipiteenmuutokseni. No, kun ei ne keksi muutakaan niin "pysy sanojes takana"; kyllä minä pysyn ja sanon vielä lisää. Pitäisi aina muistaa, että ollaan tekemisissä apukoululaisten kanssa. Missä ne kansakuntamme valiot ovat? Pitäisikö tämän blogin alaotsikoksi panna "Kuinka saada ystäviä, menestystä ja vaikutusvaltaa"? Olisi sellaista itseironiaa. Tyrkkäänkin tuohon. Hyvä idea. No.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Argh, voisko ajatella semmoista pidemmälle menemistä, että jos tusina-setti valmistuisi etuajassa, niin se ilmestyisikin etuajassa! Lukemaanpääsy jo polttelee...

Sami Liuhto kirjoitti...

ArgH! Lukijat jo oottelee!

Kesäkuussa menen mahd. kustantajan luo reilu riisi paperia muassani ja itse olen vähän ajatellut, että ilmestymiset voisivat alkaa jo syksyllä. Vaan mistä tietää miten käy. Toisaalta voisi viilata loppuvujen.

Kinnunen kun kirjoittaa kustantajastaan runoja niin minäpä poika kirjoitan romaanin! SOMEROMAANIN. Miettikääpä sitä. Tuo Kumpulainen huomasi heti mielisairaan syväluonteeni, joten hän jotenkin kannustaa tätä köyhää. Toivottavasti julkasee. Vaikka mistä sitä tietää. Sanoo että suksi hesalainen vittuun! On hurjamies nääs, tiämmä, kuten Vempel-Ville sanosi (ent. Rousto-Ville).