tiistai 9. huhtikuuta 2013

Keksin aamulla että teen tässä lähiaikoina, kunhan saan suunnitelluksi, blogissa pikkuisen kirjoitteellisen projektin, jota eli mitä silmälläpitäen ostin Perecin opuksen tentative d'epuisement d'un lieu parisien. Kirjoitan saakeli vrkn putkeen korjaaatta. Tasatunnein julkaisen blogissa tuotostani, siis yhteensä 24 blogimerkintää. Jaakon kanssa tästä puhuttiin että kirjoittaisi vuorokauden yhtäsoittoa. Toteutan hankkeen. Kirjoitin tänään kaksi metrorunoa, tempaisin linjat 6 ja 2.

4 kommenttia:

Kamunen kirjoitti...

Nyt luen kahvilan terassilla seinätaulusta, että tällä paikalla sijainneessa kansan vastarinnan talossa syntyi 1920 Alberto Sordi, toimija ja unohtumaton jokaisen italialaisen historian tulkitsija, jota tähän mennessä kukaan meistä ei ole unohtanut.

Sami Liuhto kirjoitti...

Nautin näistä reaaliaikaisista tiedoista. Olin äsken ostaa Malaparte- biografian mutta tyydyin valikoimaan Proustin kirjeitä. R. Roussel, Perec ja muutkin myös viekoittelivat sieluani. Löysin hauskan kirjakaupan ihan hotellin naapurista. Huojuvalle talonpojalle ostan arceoloqie du savoirin jos varaa jää. Ei se pocketina paljon maksa. On täällä hieman eri kirjavalikoimat kuin Ugrilassa.

Liro kirjoitti...

Hei pidä huoli kans hengissäpysymisestä noitten ääriprojektiesi kanssa. Lakkia kohotan, samaan tapaan kuin nuorallakävelijälle joka kulkee ilman turvaverkkoa pilvenpiirtäjän päältä toiselle. Dokumenteissa noilta tyypeiltä kysytään: miksi ihmeessä, eikä niiden vastaukset koskaan tunnu selittävän täysin, että mikä ihme siihen ajaa, ihme.

Sami Liuhto kirjoitti...

Minusta on hauska tehdä kaikenlaista.