tiistai 16. huhtikuuta 2013

Persposki, 1953 as.


Vaimo käski laittaa tämän, en itse muistanut alkup. sanamuotoani mutta tässä tulee versio, jonka vaimon mukaan sanoin ja hän hieman stailasi virkettäni terävämmäksi:

"Väkivalta ei ole ratkaisu, mutta se on askel oikeaan suuntaan."

Tähän suuntaan sanoin tuossa vartti sitten. Nukuin hiukan ja yritin rauhoittua. Siis kun ei noita hyväkkäitä ilman nyrkkiä saa olemaan kunnolla. Siltä joskus tuntuu. Muttei, tosiaan, väkivalta ole ratkaisu, joten nukkukaa rauhassa nilkit. Ja, muuten, minä rakastan teitä, nilkkiseni. Yritän kääntää poskeni, kaikki poskeni, persposkenikin. Persposki on hauskankuuloinen sana. Paikkakunta keskisessä Satakunnassa, Ihodeen ja Kodiskosken välillä, Latomerestä viisitoista kilometriä lounaaseen. Persposken ystäväkunta on Yhdysvaltain Teksasin osavaltion Pottsville (pop. 1280).

4 kommenttia:

Kamunen kirjoitti...

Saatanallinen klassisen musiikin melu Kampin aseman ämyreissä puolen yön jälkeen, mitä eivät edes Kaupptorin pulut kestäisi, saati nuoret. Tulin Roomassa, heti takasin.

Sami Liuhto kirjoitti...

Tahdon tästä junttilasta pois. Ihmiset ovat Suomessa ilkeitä, pahantahtoisia, ylipäänsä saatanan vittumaisia. Anteeksi kiroiluni. Mutta näin tunnen. Vaimo sanoi, että tahtoo näyttää minulle Rooman. Luullakseni tulen rakastamaan Roomaa.

Anonyymi kirjoitti...

Käytiin kerran Roomassa. Se on ihana. Bonuksena Simon & Garfunkel soittivat Colosseumin edessä 700 000:lle ihmiselle.

Ht

Sami Liuhto kirjoitti...

Diggaan jo ajatusta S&G:stä Colosseumin edessä ja 0,7 miljoonaa kuulijaa.

Mulla on nyt hirveen paljon lämpimiä ajatuksia ja tunteita sinne teille. Tuli mieleen! Kun eilen jupattiin. Mulle tuli siitä hyvä mieli.