lauantai 20. heinäkuuta 2013

sontaa


Olen saapunut seuraavaan lukuun. Nyt vaihteeksi luen. Luin kokonaan Harjunpää ja rautahuoneen, Hevosen ja Rypäleen veljeskunnan. Sitten löysin Musilin kirjojen takaa ja luin sitä lähes 50 sivua. Kirjojen takaa löysin Musilin.

Lueskelin "somea" ja siellä pilkattiin näitä perussuomalaisia. Ei oikein onnistunut. Niiden vahvuudet on jossakin muualla. En tiedä missä.

Miksi ihmiset on tommosia. En minä voi kunnioittaa ihmistä, joka on... tommonen. Jotenkin epäitsenäinen. Olen minäkin. Näen itseni peilistä kun katson kulttuurirääkyjää "Tavalla". Meissä on kuitenkin yksi ero: minä en aivan aina luule olevani hyvä ihminen. Toki melkein aina luulen. Okei, ihan aina.

Errorpotikkaan lisiä:

pita po. puta

lastu po. laatu

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oot!

Sami Liuhto kirjoitti...

Too.

Hottinen kirjoitti...

Minäpä luin runojasi Tulesta & Savusta. Tykkäsin siitä, että Jari Tervoa olisi hauska vetää turpaan, ja sitten siitä, kun palautettiin pitkulaista esinettä ja päätyhuoneistossa asui suomalainen naisrunoilija, ehkä Pauliia Haasjoki.

Ja että latoja oli poissa.

Hottinen kirjoitti...

Siis Pauliina.

Sami Liuhto kirjoitti...

Tulispa T et S jo tännekin. Varmaan huomenna. En viitti tilata lehteä, kun en sitä kuitenkaan viittis lukea, sama änveen kanssa. Kritiikkiä luen, mut nyt ei oo uutta numeroa kun en kritiseerannut siihen.

Kritikoin syystä jotta saan lehden.

Hottinen kirjoitti...

Jonkun pitäisi kertoa niille tulisavulaisille, että niiden hirmuisen taiteellinen fontti on äärettömän rasittava lukea. Siksi minultakin jää suurin osa jutuista lukematta.

Sami Liuhto kirjoitti...

Yritin vaimolle vihjata, josko kävisi postilootalla mutta teeskenteli ymmärtämätöntä. Voisi samalla hakea Teboililta kahvimaitoa. On tämä, kun heti maanantaina maito loppu.

Eikö teeetes tehdä niin, että eri numeroissa on eri taittajat, jotenkin in cooperation with Aalto University.