Sivut

tiistai 18. joulukuuta 2012

Kommentanttia


Äskeisessä blogikommentin kommentissani tunnustin ensimmäisen kerran ns. synkän salaisuuteni, sen, että jouduin 16-vuotiaana abduktion kohteeksi. Julkaisen kommentin kommenttini vielä tässä ja kerron hieman lisää taustatietoja. Kirjoitin näin:

Olen itsekin ihmetellyt samaa, mutta luullakseni tämä johtuu siitä, että minut abduktoitiin kun olin peruskoulun yhdeksännellä luokalla. En ole puhunut tapahtumasta julkisesti, koska skeptikkojen pilkka on niin ikävää, mutta sen verran voin kertoa, että abduktointi tapahtui Pudasjärvellä, josta minut noudettiin muukalaisten avaruusalukseen. Mielenkiintoista tässä on, etten ole milloinkaan ollut Pudasjärvellä. Avaruusaluksessa minuun suoritettiin 12:n vrk:n ajan kokeita ja testauksia. Näin useita avaruusolentoja. Ne olivat jonkin verran minua lyhyempiä, niillä oli vain vähän karvaa yläpäässä ja silmiensä edessä avaruusolennoilla olivat silmälasien tapaiset laitteet. Avaruusolennot, siinä koetellessaan ja testatessaan, usein hyrisivät ilmeisesti intergalaktista iskelmää, josta erotin äänteet "loi" ja "maa". En tiedä äänteiden merkityssisältöä. Kuitenkin minut palautettiin 12:n vrk:n kokeiden ja testausten jälkeen Ruotsin-risteilijälle, Diana II:lle, jonka lokikirjaan (silloin ei ollut web-logeja) saatettiin merkitä, että miehistö oli tavannut aamuöiseltä yläkannelta sekavassa kunnossa olevan suomalaisen nuorukaisen. Seuraavana päivänä pääsin kotiin. Päähäni sattui, enkä muistanut juuri mitään viimeaikaisista tapahtumistani, mutta vähitellen sitten muistin kaiken ja nyt tiedän kaiken siitä mitä tapahtui ja kaiken kaikesta muustakin.

*

Siinä se sitten tuli mainituksi, todetuksi, tunnustetuksi ja sen sai aikaan anonyymin kysymyskommentti:
"Miten sä tiedätkin noin hyvin toisten asiat. Että mikä niitä ärsyttää ja kiihottaa ja että mitkä niiden elämänvalheet on. Ja sitten kun nämä tiedät niin tiedät samalla miksi ne ei tykkää Knausgårdista tai milloin nyt mistäkin."
Toivottavasti blogini laaja lukijakunta nyt ymmärtää, etten ole aivan tältä kiertotähdeltä, vaikka melkein ja alun perin, mutta minä omaan salaista tietoa.

Kuten jo totesin, en ole tästä liiemmin puhunut, koska ihmiset eivät hevillä usko tulevaisuuden sanansaattajia, niitä, jotka tietävät enemmän ja paremmin. Minä esimerkiksi tiedän, ettei maailma lopu perjantaina ja senkin tiedän, että joulu on maanantaina, nim. jouluaatto.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Etäisnero Sami Riuhto... ei kun siis Liuhto

Sami Liuhto kirjoitti...

Ai halvattu... Jaakko YyJiin paheellinen kiertokirje on siis löytynyt jo anonyymienkin käsiin! On siis paljastettu, että keskieurooppalainen Suomi-kuvaaja on saman avaruusrodun (ns. skandinaavit) sieppaama kuin minä. Emme tosin olleet samalla avaruusaluksella emmekä edes samaan aikaan, mutta paljastan että olemme, tosiaan, ja aivan omatta tahdotta, saman avaruusrodun koekaneja. Kyllä ärsyttää. Ja joulukin tulossa.

Jaakko kirjoitti...

Ursan asiantuntijat selvittävät tapahtumien kulkua parhaillaan.
Ministeriön saamien tuoreimpien tietojen valossa asiasta ei koidu välitöntä vaaraa yhdellekään kansalaiselle. Ensimmäinen tiedotustilaisuus Valtiohuoneella huomenna klo 10.00.

PS. Etäisnero on anagrammi. Onkohan sen hoksannut jo moni?

Sami Liuhto kirjoitti...

Anagrammi! Tämäkin. Vielä. Alan huolestua. Keskustelin äsken paralleeli-internetin "Me, siepatut" -foorumin chatissa kysymyksestäni prof. E. Valtaojan kanssa, joka kehotti rauhallisuuteen, Tuorlassa on hänen mukaan yhä (vielä?) tyyntä. Mutta prof. Valtaojan partaan v. 1999 asennettu lähetin on piipannut kaksi kertaa sitten aamun, kertoo prof. Valtaoja tuoreimmassa chatissaan. Huolestuttavaa.

Kaiken kaikkiaan on aktiviteettia "ilmassa". Mayatko kostavat meille täystuhonsa ylihuomenissa?

Anonyymi kirjoitti...

Olen jutellut Monen ja Usean kanssa. Molemmat kertoivat hoksanneensa, että etäisnero tulee Eino Teräksestä.

Sami Liuhto kirjoitti...

Eino Teräs!

Silvo Näre, Toimi Silvo, Aake Jermo ja Sami Hilvo. Kuka heistä ei ole ihminen? Gereg. Ja "neuron noruen" on palindromi.