Sivut

perjantai 21. joulukuuta 2012

Vertaisverkossa


Ei sitten tullut maailmanloppua. Paralleeli-internetissä kiertää meemi, jossa kysytään: "Uskoitko että maailmanloppu tulee?" Itse toki vastasin myöntävästi, eli kuuluin jälleen enemmistöön kuudenkymmenenyhdeksän prosentin vastatessa myöntävästi. Nyt meitä sitten harmittaa kun olimme väärässä.

Kävinkin tänään antikvariaatissa toipumassa devastaatiosta distrahoiden itseäni kirjallisuudella. Pitelin jälleen kerran kädessäni Neale Donald Walschin väkevää kirjaa Keskusteluja Jumalan kanssa 1-2-3, tarkemmin sanottuna trilogian kolmatta osaa ja se voimaannutti, mutten kuitenkaan vieläkään hankkinut Walschin klassikkotekstiä, vaikka mieli "teki".

Ostin kuitenkin viidellä eurolla  Richard Baumin ja William Sheehanin historiatieteellisen mitan täyttävän tutkimuksen Vulkanus. Suuri planeetanmetsästys. Kotimatkalla observoin kirjan kuuluneen aiemmin ystäväparikuntamme kirjastoon, minkä, siis ystäväpariskuntamme, miespuolinen versio oli mitä ilmeisimmin  ilmeisen loppumattomassa janoudessaan vienyt kirjan "divariin" kustantaakseen itselleen alkoholia ja huumetta. Jälleen osoitus siitä ettei sattumaa ole.

Nyt olen kotona ja toipunut. Mieleni "täyttää" onni. Lähdenkin paralleeli-internetiin foorumeille keskustelemaan viimeaikaisista tapahtumista. Vertaisverkko auttaa.

Ei kommentteja: