Sivut

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Pentti Linkolan haastattelu. Pääsin sen lukemaan, mutta nyt on 5/5-artikkelia luettu. Linkola täyttää 80 vuotta tässä tulevalla viikolla.
"Merkkipäivänsä huomionosoitukset hän haluaisi ohjata perustamansa Luonnonperintösäätiön tilille 549409-522493. Säätiö on ostanut satoja hehtaareja vanhoja metsiä suojeltavaksi ympäri Suomea."
Lahjoittakaapa tuonne rahojanne, paitsi tietenkin jos Linkola on joskus sanonut teille tärkeästä asiasta, että se pitäisi hävittää niin silloin ette tietenkään lahjoita, koska Linkola sanoi niin ja mitä väliä niillä miljoonalla muulla asialla, mistä Linkola on sanonut että ne pitäisi hävittää, mutta kun tästä teille rakkaasta asiasta sanoi.

Linkola herättää tunteita, herättää sen omaksitunnoksi kutsutun vähäisen voimavaran, jonka nopeasti tukahduttaa rationaalinen selittäminen ("heti kun se kertoo miksi mulle tärkeä asia pitäisi hävittää niin rahat paan tilille"), mikä paradoksaalisesti on Linkolallekin tärkeätä, vaikka se on ajanut meidät, siis rationaalisuus, tähän Harmageddoniin eli maailmanloppuun, joka koittanee piakkoin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tees vaikka haku hs.fi maksumuuri firefox. Pääset pian taas seuraamaan saitilla Mikael Pentikäisen Movember-viiksien leikkuuta ym.

tags: ich bin ein unelmatorttu; tear down this wall

Anonyymi kirjoitti...

Linkola on natsi!

Anonyymi kirjoitti...

Linkola on hitler ja jeesus

Sami Liuhto kirjoitti...

Teen tuon haun.

Me kaikki ollaan Hitlereitä mutta kukaan meistä ei ole Jeesus. <- Ei ihan paha (sic!)! sick. sicko.