torstai 19. tammikuuta 2012

Viikonloppuna on ne vaalit eli vaali, gigolonvaali, sen ensimmäinen kierros. Lipposesta ei tule gigoloa ja se inhattaa vanhoja miehiä. Jukka Kemppinen on murheissaan. Gigoloksi tulee aakkosjärjestyksessä joku seuraavista: Haavisto, Niinistö, Väyrynen. Ilmeisesti ensin tai kolmin mainittu. Tämä jo sen takia, että poliitikan tutkijoille riittää loppuvuodeksi töitä, kun voivat ihmetellä ettei siitä Niinistöstä tullutkaan gigoloa. Biaudetista ei tule gigoloa vaikka hän on niin oikeudenmukainen. Arhinmäestä kun se on typerys jopa omien kannattajiensa mielestä. Essayahista kun se on kd. Soini ihmettelee että ei kai ne minua äänestä.

Sympatiani ja empatiani ovat Väyrysen, Essayahin ja Soinin puolella. Jos toisella kierroksella on vastakkain Niinistö ja Haavisto, äänestän tyhjää. Oikeastaan äänestän Niinistöä, sillä Niinistön mukana tulee sentään Jenni Haukio, kun Haaviston paketti pitää sisällään tuulia haistelevat taiteilijat, etujoukon, joka jälkikäteen huomaa olevansa juuri nyt oikeassa.

Sain Leevi Lehdolta viime viikolla sähköpostia jonka mukaan "kirjailijat ja kääntäjät haluavat Pekka Haaviston gigolokseen", mutta en minä halua. Mieluummin otan gigolokseni Paavo Väyrysen. Huomautan silti etten ole kirjailija enkä kääntäjä.

Lisäksi olen kuullut huolettavan uutisen, että eräs gigoloehdokkaista on hakenut puolisonsa kehitysmaasta ja heillä on sitä ikäeroakin aika paljon. Gigolokandidaatti Lipponen on syyllistynyt ainoastaan jälkimmäiseen rikokseen. Gigoloksi hamuavan kimppuun suvaitsevaisto näin käy, jos tuollaiseen on syyllistynyt. Odotan, milloin vihreät tuomitsevat. Siinä he ovat hyviä. Onnekseen he ovat johdonmukaisuudessa huonompia ja aivan loistavia kyynisyydessä.

Olen äänestänyt elämäni aikani monia puolueita ja monien puolueiden ehdokkaita. Kokoomus ei ole milloinkaan saanut ääntäni mutta muut on suurin piirtein käyty läpi. Olen takinkääntäjä, joten siksikin on luonnollista että äänestin Paavo Väyrystä. Tosin mielestäni takinkääntö ei ole kamalaa, sillä tilanteet muuttuvat.

Ei kommentteja: