torstai 20. joulukuuta 2012

Itsekehuinen kirjoitus par eksemppel. Mutta onneksi lyhyt. Kuitenkin sisältää sellaista sivumennenylpistelyä että inhottaa. Vihattaa. Hyvin-ohitettava kirjoitus. Kalvinistinen. Sitä samaa paskaa mitä aina kaveri selvittää. Ihmekö jos nauretaan. Lukekaa vaikka itse:


Luin Sirkan ja muurahaisen puoleen väliin. Huomenna loput ja perjantaina 10 000 merkkiä. Ymmärsin, että perjantain jälkeen tulee kiire. Harvinainen ymmärryksen hetki. Tänään on kyllä laiskottanut, mutta puolustelen sillä, että eilen olin ahkera. Miten käy huomenna? On kaikenlaista menoakin aamukymmenestä iltapäivään.

PS: No? Enkö sanonut? Todella hirvittävä kirjoitus mutta onneksi lyhyt. Miten jaksaakin toistella näitä samoja asioita vuodesta toiseen. Olisiko mitään uutta? Ei taida olla, muttei tajua jo viimeinkin sulkea turpaansa, ei, yhä vain jatkaa päänaukomistaan, josta kukaan ei ole kiinnostunut, ei ole koskaan kiinnostunut ollutkaan, kukaan.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On se nyt mahoton kun tuommoisia kirjoittelet.

Anonyymi kirjoitti...

Tää on saatana ihan vitun hyvä blogi. Sulla on sanottavaa, ja sä olet vittu vielä ihan pätevä jätkä kirjoittamaan ja sun kannattaa jatkaa.

Mut sun ei kannata valittaa eikä kerjätä mitään, vaan jatkaa tielläs, niin etköhän sä viel saa sen, mitä sitte ajatki takaa.

Ite oon vaan työtön, eikä pahemmin mitään vitun näkymiä yhtään missään.

Ei ehkä lohduta sua, mutta mulle se merkkaa paljo, jos joku pystyy vittu piristää mua jotenki.

Ja siitä pisteet sulle.

Anonyymi kirjoitti...

Vitun hyvä blogi tää mustakin on.

Eilenkin mua vitutti niin että meinasin vetää huiviin pullollisen metanolia mutta sitten mä taas tulin katsomaan että mitä se Liuhto on tänne kirjoitellut eikä mua sitten enää niin karmeesti enää vituttanutkaan.

Vittu sä oot hyvä jätkä Liuhto.

Sami Liuhto kirjoitti...

Kiitos rohkaisusta!

Itsekin katselen pullollisia metanolia taajaan tai ehkä enempi toisinaan, mutten ole vielä rohjennut ottaa niistä rohkaisua ja piristystä.

Pisteet myös Teille.