lauantai 9. kesäkuuta 2018

Kuinka päätyä ulkopuoliseksi


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnekseni olen jo valmiiksi ihan pihalla, niin ei tarvitse päätyä ulkopuoliseksi. (Nyt tuli ajoneuvoja, ne on paljon helpompia.)

Sami Liuhto kirjoitti...

Eikä sisään pääse. Niin se on. Mutta olen nähnyt portista, minulle vilauteltiin pitoja, siellä huorat tanssivat epäjumaliensa ympärillä.

Anonyymi kirjoitti...

Luulen, että se tervehenkisin kirjallisuus ja runous asuvat siellä, missä ei tarvitse pyrkiä mihinkään sisäpiiriin tai myydä itseään...

Juttelin äskettäin erään tuttavani kanssa mm. siitä, miten kirjastojen runohyllyt ovat kutistuneet, koska niistä poistetaan suurin osa kirjoista sen vuoksi, että lainausprosentti on niin pieni, kohta ne ammottavat tyhjyyttään ja ainakin itse seisoin hyllyn edessä melko surullisena ajatellen, että no joo, mitäs tässä sitten lainaisi. Ja sitten se kiinnostavin runous ei edes useinkaan välttämättä ylitä sitä julkaisukynnystä.

Kalevalaa oli täysinäinen hylly erilaisia versioita ja Tommy Tabermania.... Pitäsiköhän alkaa tommytabermaniksi. Uusi uravalinta, hec.

(Haa, haa - ajoneuvoja, yes!)

Sami Liuhto kirjoitti...

Nykyään on kai jokin uusi kirjastolaki, joka on tehnyt kirjastoista päiväkoteja ynnä muita konserttisaleja. Olen ollut asiasta yhteydessä Kallion kirjastoon, mistä neuvottiin, että voi nettisivuilta katsoa, koska ei ole konserttia tai radioasemaa jolloin voin käydä kirjastossa asioimassa. Tunsin oloni natsiksi, enhän ole edes ironisoinut perussuomalaisia enkä käynyt mielenosoituksessa ja nyt vielä toivoin, että kirjastossa olisi hiljaista eikä meno kuin Tuska-festivaaleilla.