sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Tässä yleisesti se, minkä minä olen sanonut omaan kokemukseeni viitaten:


"Ihmiset, jotka eivät tiedä, että länsimaissa ignoranssi on suunnitelmallista, tietoista, itseaiheutettua, metodisesti ylläpidettyä ja sotilaallisesti puolustettua, herätessään liioittelevat radikaaleja keinojaan ja aliarvioivat ignoranssia ylläpitävän rakenteen, koska he luulevat että kysymys on VAIN yksilöjen heräämisestä, kuten heidän omalla kohdallaan.
Mistään sellaisesta ei todellisuudessa ole kysymys. He eivät ole vielä tehneet oikeaa analyysiä castanedalaisen soturin selvänäköisyydellä siitä maailmasta johon ovat syntyneet. Ihmissoihdut palavat Rooman torilla. Herätysliikkeitä on historia sameanaan, kenenkään heräämättä."

Lähde: Sven Laakso

Siis eihän meitä edes ole olemassa. Siinä saa päiviä laskeskella ihan rauhassa, ei ketään kiinnosta. van Gogheja ynnä muita Matti Tiisaloita saa olla vaikka miten paljon ja joskus joku nostetaan esiin vahingossa tai ehkä vähän tietoisesti. En minä tiedä mikä se tietoisuus on. Ehkä sillä pyritään osoittamaan "ymmärtämystä", ja nimenomaan nostajien empatian suurta laajuutta.

Ei kommentteja: