keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

Täytyy vissiin vaihtaa alaa näin kypsällä iällä, vaikkei huvittaisi, muttei mahda mitään. Ostan huomenna kitaran ja rämpytän sitä sitten Piritorilla. Tulokertymää en uskalla arvioida, mutta luulen että entisestä tulen etenemään rikkauden suuntaan. Olen vasenkätinen joten hankalaa se rämpyttäminen tulee olemaan mutta mitä olen katsonut kyseisen alan ihmisiä, niin taidot eivät ole ensinkään pääroolissa vaan en tiedä mikä. Ajatuksellisesti vaaditaan enemmistön mielipiteitä ja yllättäviä muistamattomuuskohtauksia. Eiköhän se onnistu.

6 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Ei se vasenkätisyys haittaa. Marstion Harri esmerkiksi on vasenkätinen ja opetteli aikanaan soittamaan kielet väärinpäin eli oikeakätiselle.
Kyllä sinäkin opit.

https://youtu.be/slfPC3C7BeU

Tuun kuuntelemaan ja tuon kahvin tullessani.

Sami Liuhto kirjoitti...

Olin tänään neljä tuntia Piritorilla soittamassa ja laulamassa. Sitten spuget ja narkit keräs kympin kolehdin, jotta lopettaisin. Ansaintalogiikka on löytynyt.

Vesa Haapala kirjoitti...

Sami,

opettelet muutaman sointukuvion ja panostat esiintymiseen ja sanoihin - siitä se lähtee. c - emolli - g ja mitä näitä nyt on. hittibiisillä "suvaitsen piriä" lennät listojen kärkeen. se voisi alkaa näin: "suvaitsen piriä, se verissä on mulla / suvaitse kuunnella ja kamukseni tulla..."

Sami Liuhto kirjoitti...

Toi on varma hitti. Aion myös panostaa välispiikkeihin, missä kerron mielipiteitäni rasisteista, misogynisteistä, maahanmuuttokriitikoista, homofobisteista ja muista keskiaikaan jämähtäneistä tolloista. Melko varmasti jo tänä kesänä olen aamutöllössä Paperi T:n ja Palefacen kanssa kertomassa mikä maailmassa mättää. Oikeastaan voitaisiin tehdä kolmistaan single ja minikiertue, jonka nimeksi tulisi "Meillä on oikeus vapauteen". Singlenkin nimi löytyi nyt.

Vesa Haapala kirjoitti...

Sami,

näin täytyy toimia. Sitten voisit kirjoittaa vielä "runokirjan"... Tai oikeastaan voisitte kirjoittaa kolmistaan runokirjan, jonka nimi on "Kolmestaan".

Sami Liuhto kirjoitti...

Meidät pitäisi brändätä niin kuin se Kaisa Haatanen vai mikä (kirjoitin ensin KAIJA mutta se nolla on KAISA, ei noiden tyhjäpäiden nimiä edes muista), joka tuli minulle punkkupäissään kertomaan, että hänestä tehdään brändiä, että niin kuin ekoja yrityksiä Suomessa.

Hän myös kertoi ettei osaa kirjoittaa, kustannustoimittaja oli pyytänyt vähän tekstiä, että tuleeko siitä mitään ja sen verran kai tuli, että kirja tehtiin. Tämäkin tarina on tosi. Se siinä on paha, kuten Matti Pulkkinen olisi voinut sanoa. Kai se nyt jo "liitossa" on?

Muistan, miten halveksin sitä, kun se siinä halvoissa farkuissaan selitti. Semmoinen "tuolle en luovuttaisi verta" -fiilis, kyllä te tiedätte.

Aihepiiristä enemmän, ks. esim.: https://sami-liuhto.blogspot.com/2017/12/sinullejyrki-runoutenitulee-koostumaan.html