perjantai 27. heinäkuuta 2012

kävin varissuon kirjastossa ja ostin poistomyynnistä 10 kirjaa, esim. esim. esan, mäyhän, runoja 1958-1962, onnen ajan ja mitä kaikkeaJA KOKO AJAN JANOTTI AIVAN VITUSTIse oli kivaaJA KOKO AJAN JANOTTI AIVAN VITUSTIsitten käytiin ikeassa syömässä lihapullatJA KOKO AJAN JANOTTI AIVAN VITUSTIjuotiin kahviaJA KOKO AJAN JANOTTI AIVAN VITUSTIjärjestelin kirjahyllyäJA KOKO AJAN JANOTTI AIVAN VITUSTIluin kirjaaJA KOKO AJAN JANOTTI AIVAN VITUSTIkatsoin televisiota JA KOKO AJAN JANOTTI AIVAN VITUSTI 
JAKOKOAJANJANOTTIAIVANVITUSTIJAKOKOAJANJANOTTIAIVANVITUSTIJAKOKOAJANJANOTTIAIVANVITUSTIJAKOKOAJANJANOTTIAIVANVITUSTIJAKOKOAJANJANOTTIAIVANVITUSTIJAKOKOAJANJANOTTIAIVANVITUSTIJAKOKOAJANJANOTTIAIVANVITUSTIJAKOKOAJANJANOTTIAIVANVITUSTIJAKOKOAJANJANOTTIAIVANVITUSTIJAKOKOAJANJANOTTIAIVANVITUSTIJAKOKOAJANJANOTTIAIVANVITUSTIJAKOKOAJANJANOTTIAIVANVITUSTIJAKOKOAJANJANOTTIAIVANVITUSTIJAKOKOAJANJANOTTIAIVANVITUSTIJAKOKOAJANJANOTTIAIVANVITUSTIJAKOKOAJANJANOTTIAIVANVITUSTIJAKOKOAJANJANOT




4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hengenelämä jossakin korviensa-välisessa umpiossa vaiko keskinäisvuorovaikutussuhteissa tuotantoeläinnavetassamme, siinä valintaspektri -ainakin näille tihrusilmilleni. Kiva jos muilla on laajemmat ja sielukkaammat silmät. Pelkurina käytän kuitenkin trendipokia jotta edes ventovieraat kaduilla eivät hyppisi silmille. Mutta arkitutuista ei pääse kuin pulloon. Ennen sentään kun räkälöissä röökättiin, löysi vertaisseuraa. Sekin on pois poiskuskattu tai pekkapuskattu.

Telkkarissa YIT-rakentajien korkein palkollinen (+osakeoptio ja tantiemiosuus Voitosta) yllytti asuntosäästäjäksi. Ja heti ruutuun noukittiinkin pari sirkosilmää. "Animal Spirit" nobelsosiologi Robert Shiller tokaisi äsken haastattelussa kuinka lapsenomaista onkaan jättäytyä tietämättömäksi aikamme ja elämänmuotomme väkiraamittajan, taloudellis-sosiaalisen rohkaisu- ja rangaissuhteiden reaalisuudesta. Olikohan hän joutunut Itämeren risteilyllä myös Hernesaareen ? ja saanut lisäevidenssiä pianoapimputtavasta rovastin serkun tyttärestä Temppelilouhoksessa. Kaipa. YIT:n suuromistajia ovat Ehrnroothit. He tietävät että paleltumiskidutuksesta vältyäkseen ihmiset maksavat lämmitetystä sisäkuutiobetonista Suomen arktiassa saman kuin BMW kuutio liikkuvaa ilmaa maksaa Baijerissa. Ja Suomessa heillä on lainsäädäntövalta, jota käyttävät ammattiliittojen toimitsijat lounailla ja metsätalousneuvojatapiot illallisilla.

Asuntomarkkinatukos Euron tiellä on kuitenkin Espanjassa,missä rakennettiin liikaa taloja.
Ei Suomessa missä lakattiin rakentamasta ja keskityttiin hinnottelulla tilastoimaan asuntovarallisuus AAA tasolle.

Sami Liuhto kirjoitti...

Onhan tuossa se, että terveysvalistuksen varjolla yritetään porukkaa saada tekemään enemmän aivan turhaa työtä, joka hyödyttää vain näitä pörssipaskiaisia. Onko terveysvalistus olemassa vain siksi, että se pitää pienen ihmisen kuosissa, jos pientä ihmistä ei tarvittaisi, voisi kaveri juoda itsensä hengiltä ja vetää ränniin ihan mitä huvittaa?

Anonyymi kirjoitti...

Oikein vituthamaan ja luonhon piälle pääs käymhän, ettet viinhaa tajunhu hörphätä!

-Nimim. Ei Aslak, mutta sen tuntheva!

Sami Liuhto kirjoitti...

Killa Tervholan ämphärpäijenki pitäs tajutha etäs kun jokhi vinha valhuu kurkustha ales jos kerta alotha.