maanantai 9. heinäkuuta 2012

Oli kyllä aika kiva kirjoittaa omistuskirjoituksia. Suosittelen.

Mistähän tuo ajoittainen huimaus on lähtöisin? Varmaan on kasvi päässä. Millaista olisi olla leikkauspöydällä, juuri nukahtamassa, kun olisi elossaheräämisen tsäänssit niinku fiftisiksti? Kuolleenaheräämisestä on vähän kokemuksia.

Luin Uutta Jerusalemia. Tekstistä voi löytää kohtia, joihin on päivässä kirjoitettu, ilmaukset voivat toistua. Sellaisia on hauska etsiä.

Isäntämme kertoi että Pesärikko kuvaa Ylistaroa, enpä sitäkään tiennyt. Kuulemma ensimmäinen hautauksensa oli ollut tämä taksisuhari. Virtuaalisista puutarhoista löytyy gradu aiheesta. Ei enää olla kaltevalla pinnalla, kun mietitään ns. todellisuuden yhtymäkohtia fiktioon, se on täyttä pudotusta se.

Runopiireissä on hauska vitsi sanoa runon minää runoilijaksi itsekseen, kuulijoiden ilmeet ovat epäuskoisia: vielä vuonna 2012 voi joku olla noin taukki.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Antti Tuuri meni pitemmälle: ensin se kirjoitti Pohjanmaasta mutta sitten pohjalaisista Amerikassa.

Kannattaa mennä pitemmälle!

Sami Liuhto kirjoitti...

Ehkä Andy Lucky menee vielä Australiaan. Ja pohjalainen on ollut Kuussakin.

Anonyymi kirjoitti...

veikkaan tätä:
http://www.auron.fi/usein-kysyttya/jannitysniska-oireet-syyt-ja-hoito

t. S "pop corn" A

Sami Liuhto kirjoitti...

Toihan se on!

Oireiden ehkäisyssä ja hoidossa on tärkeää lihasten venyttäminen ja rentouttaminen ja niskan alueen lihasten voimistelu

"Tee kerran tunnissa taukoliikkeitä. Voit tehdä useamman harjoituksen kerralla tai yhden harjoituksen useita kertoja. Vaihtele istuma-asentoasi muutaman kerran tunnissa. Seiso istu ja liikku mahdollisuuksien mukaan. Niska-alueen voimistelu ja venyttely parantaa verenkiertoa, rentouttaa ja vahvistaa. Lisäksi lihasten ja nivelten liikkuvuus paranee."

Yo-kirjoitusten jälkeen, kun olin töissä ja illalla luin pääsykokeisiin, jomotti päätä vallan vietävästi ja olin varma että se on menoa nyt, mutta terveyskeskuslääkäri sanoi että se on ressiä.

Heti huomenissa alan taukojumpan!