torstai 5. heinäkuuta 2012

Koska noin tusinaa poikkeusta lukuunottamatta suomalaiset naiset olisi hävitettävä maailmankartalta, minua ilahdutti tämä uutinen:
Vielä julkaisemattoman, Audiapron toteuttaman tutkimuksen mukaan naisten alkoholin takia menetettyjen elinvuosien määrä on kaksinkertaistunut kahdessakymmenessä vuodessa. Miehet menettävät alkoholin takia kuitenkin yhä tuplasti elinvuosia naisiin verrattuna.
Eli tulevilla sukupolvilla saattaa olla sellainen onni, ettei tuo inhottava kavala pikkuhuora enää astele maankamaralla. Ks. myös.

Oliko tää nyt vähän rujosti kirjotettu? No, ainakin tuli sydämestä. Tarkoitin todella mitä kirjoitin. Se siinä on paha. Miten joskus muistuukaan mieleen ne loukkaukset! Ei ole kansantalouden ja evoluution kannalta hyvä muistella menneitä. Mielestäni voi olla katkera jos siltä tuntuu, samoin kuin sääli ei ole sairautta. Ihminen suojaa itseään tolkottamalla että tikulla silmään sitä joka menneitä muistelee. Mielestäni padot voi aukaista jos vituttaa, ettei sitten mene sijaistoimitteluksi elämä. 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

"Koska noin tusinaa poikkeusta lukuunottamatta suomalaiset naiset olisi hävitettävä maailmankartalta"

joo, mä säästäisin ainakin sinut!

yks Kake