lauantai 14. heinäkuuta 2012

Siirtelin kirjoja hyllyissä aakkoselliseen järjestykseen ja kuuntelin sen ajan musiikkia, kun maailma oli vielä mallillaan. Löytyi muutamia kaksoiskappaleita, siis hyllyistä, ja Vätin Kustannus lahjoittaa niitä jatkossa ellen sitten ole mieltynyt näihin kaksoiskappaleisiin. Vaikka Urban Dictionaryn määritelmä kenties on vähän pielessä, sanon silti minäkin:
With your bitch slap rappin' and cocaine tongue you get nothin' done.
*

Linkolan opus on melkein puolessa.

*

Vätin Kustannus tiedottaa, että sen seuraava julkaisu Vain verkot koetaan 1 julkaistaan elokuussa. Vain verkot koetaan jakautuu kahtia painoteknisistä syistä ja on ensimmäinen osa Inho ja melankolia -trilogiasta, jonka kolmas osa Surun virsiä on jo järkevillä kuluttajilla. Myös trilogian toinen osa julkaistaan kahdessa osassa syksyn mittaan, saattaa mennä talvenkin puolelle. Mistä sitä tietää.

2 kommenttia:

Teemu H kirjoitti...

Mulla on kaksi kappaletta Garpin maailmaa, molemmat kovakantisia. Mellerin Runot-kolossia mulla on kolme - yks pokkari ja kaksi kovakantista. Että varmasti löytyy kun tulee tarve. En luovu yhdestäkään.

Sami Liuhto kirjoitti...

Mulla on molempia 1 kpl kovakantisina. Kaksoiskappaleita löytyy mm. Digitaalisesta avaruudesta, Kierkegaardin Mozart-esseistä, Erik Ekelundin Aleksis Kivestä ja Helvi Hämäläisen päiväkirjoista. Ystävän muotokuvaakin on 2 kpl. Olipa pitkästyttävä kirja.