keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Varsin mielenkiintoinen kirjoitus. Nykyään kun on tämä sananvapaus niin saa olla tarkkana mitä suustaan päästää ettei ole valtionsyyttäjä & hänen hengenheimolaisensa perässä. Mutta viittaamani kirjoitus ei sentään käsittele poliittisia vaan kirjallisia asioita.

Mietin sellaista koetteellista runoteosta, joka koostuisi neljästä kirjaimesta N, E, K, R ja I. Viisihän niitä on. Joka tapauksessa näitä kirjaimia pyöriteltäisiin mitä monituisimpiin asentoihin muutama kymmenen sivua ja runoteos olisi tietenkin omistettu valtionsyyttäjälle.

Minä en viitsi tuollaista tehdä, mutta jos on ideantarve niin siitä vain. Vaikka jos olet tekemässä runoteosta kuukaudessa niin saattavat ideat käydä vähiin.

Olen alkanut miettiä, että ehkä kummityttömme on tuotu täyteen hulluuteen. Luulin, että oli hyvä että pääsi sieltä Afrikasta pois. Saatoin olla väärässä. Jos tämä meno jatkuu niin aikuisena hän joutuu kokemaan niin naurettavia asioita, ettei niitä osaa edes kuvitella. Paitsi että silloin on jo uudet naurettavuudet. Nuorisolla on jo uudet kujeet mielessään. Ihan malttamaton olo tässä odotellessa että mitä mahtaa tulevaisuuden nuoriso keksiä.

Vaikuttaisi siltä, että paraikaa eletään niin sanottua vuoden 1934 aikaa eli ajanmukaisten porukasta ovat lähdössä muutamat (ns. Heidegger-siirto) kun taas rahvas on alkanut toden teolla innostua ajanmukaisista kujeista.

Ei kommentteja: