keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Eilen minulle näytettiin mielenkiintoista kirjaa: Ernst von Salomon, The Answers. Saatan lukea sen piakkoin. Salomon vastasi hänelle esitettyyn 131:een kysymykseen. Vastauksia ei meidänkään aikamme tahdo, ei mikään aika, ja siksi tätäkin aikaa on hyvä kiduttaa vastauksilla. Turkan Selvitys oikeuskanslerille on sekin vastaus.

Ernst von Salomon antaa vastaukset toisen maailmansodan jälkeen, kun liittoutuneet tahtoivat tietää että kuka Saksassa on natsi ja kuka ei. Olisivat ensin kysyneet itseltään. Siat. Melkoisen anti-amerikkalainen taitaa The Answers olla, ainakin verkkohaun perusteella.

Onko se niin että "Amerikasta" on peräisin tämä markkinapelleily, Keski-Euroopasta fasismi ja Venäjän tienoilta kommunismi? Hauskaa, että joku voi sanoa olevansa vasemmistolainen ja kieltää olevansa stalinisti (eli GULAG ei koske häntä) ja tämä on jotenkin uskottavaa, mutta fasisti ei ilman juutalaisten polttajan mainetta selviä. Pikkaisen vaikuttaa, että voittajien historiakuva on meissä. Eli "amerikkalainen". Itse vastustan markkinapelleilyä, fasismia ja kommunismia, mutta sympatisoin häviäjiä. Se on inhimillistä, altavastaajan sympatisointi, se on humanistista. Ei ole mennyt FM-tutkinto hukkaan.

Markkinapelleily ja kommunismi voittivat. Fasismi hävisi. Puolestani kaikki kolme saisivat hävitä.

Fasismi ja perussuomalaiset ovat hyviä vihollisia par excellence. Ne ovat aivan vaarattomia. Mutta Tavastia-Jugend ja markkinapellet saattavat liittoutua, ne ovat Suomessa samassa hallituksessakin, ja se on vaarallista. Toki olisi hyväksyttävää nauraa perussuomalaisille, mutta humanistina sympatisoin jne. Ihmisiä johdetaan jälleen kerran karkeasti harhaan, kun perussuomalaisia demonisoidaan. Ja samalla niille pelokkaasti nauretaan eli pelkoa, aivan turhaa, on heidän vastustajissaan, Tavastia-Jugendissa perussuomalaisia kohtaan. Sen verran pelossa on totta, että Tavastia-Jugendin tytöt mieluummin antavat persettä raavaalle perussuomalaiselle kuin hintelälle viherpösilölle. Ja tämä onkin kaikkein tärkeintä. Freud siitä puhui.

Tuo The Answers on pakko saada! Ei sitä tietenkään ole kirjastoissa millään kielellä. Perkeleen perkele!

Ei kommentteja: