torstai 14. kesäkuuta 2012

Kävin lukemassa Jussi Halla-ahon "Muhammed oli pedofiili ja somalit on loisia" -blogimerkinnän, tai mitä siitä on jäljellä. Käykääpä muutkin ellette ole jo lukeneet. Ja Timo Vihavaisen merkintä myös.

Tunnen jälleen hieman enemmän myötätuntoa perussuomalaisia kohtaan. Halla-ahon blogimerkintä ei käsittele Muhammedia ja somaleja vaan suomalaisia virkamiehiä! Enpä tiennyt. Luulin, että kaveri siellä rasisteilee, mutta paskat, virkamiehet käyttävät rasistikorttia Halla-ahoa vastaan.

Juu, kannattaa tutkia ihan itse, etteivät nämä siat pääse voitolle. Härskiä on mielestäni ottaa nämä maahanmuuttajat oman arvovaltansa puolustamisen aseeksi.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ai sinäkin kävit. Me muut luimme sen jo aikaa sitten.

Haltsu on epäilemättä yksi aikamme suurimmista ajattelijoista. Satiirin tyylilajissa ei oikeastaan tule yhtäkään kirjoittajaa mieleeni, jota häneen voi rinnastaa.

Olen oikeastaan iloinen, että Huovinen ja Erno Paasilinna ovat edesmenneitä, eivät surkeaa tappiotaan ja vanhentumistaan joutuneet näkemään.

Hommalaiset yleisesti tunnetaan nimenomaan satiirin suurina mestareina. Tietysti oikeudella uhkaavat, jos joku erehtyy heitä mollaamaan - sellainen on kuitenkin luonnollista ja ymmärrettävää.

Nimimerkki anonyymi anonyymi anonyymi

Sami Liuhto kirjoitti...

Mediaksi kutsuttu irstailuporukka on vääristänyt tiedon!

Pitäisikö siellä hommassa käydä? En oo käynyt.

Anonyymi kirjoitti...

Jo aikoja sitten esitin Parnassolle ajatuksen, että ottaisivat kolumnistiksi Halla-ahon. Olisi siinäkin lehdessä kerrankin merkittävää nykykirjallisuutta. Halla-ahon jutuista huomaa että kirjallisuudella on merkitystä vielä nykymaailmassa.

Anonyymi kirjoitti...

Satyyrin tyylilaji.

Sami Liuhto kirjoitti...

Halla-ahossa on rippunen satyyria. Kopisuttelee kohti Hillaa... No niin.