torstai 14. kesäkuuta 2012

On hauskaa lukea ihmisten ennakolta tiedettäviä mielipiteitä ja perusteluita. Hei, olen eläkeikäinen miesproffa Finlandiijasta ja olisin tahtonut Mooseksen pressaksi enkä pidä persuista. Kyllä on niin kamala se Halla-aho.

Se pieni vastenmielisyys, mitä ko. herraa kohtaan kokee, sulaa noin sekunnissa pois, kun lukee hänen vastustajiensa kirjoituksia. Saattaa siinä mennä alle sekunti.

Ei tuolla retoriikalla kansa kaduille lähde, ei edes Tavastialle. Yhdet tahtoo Halla-ahon, toiset Mooseksen ja kolmannet Maon tai Stalinin tai jonkun sellaisen kaverin. Diktaattorille tosiaan olisi tilausta. Vitun ääliöt.

Ihminen, joka sanoo olevansa rankasti vasemmalla ja tuomitsee fasistien hirmuteot, ei mielestäni ajattele kovin loogisesti. Eikä siitä kukaan huomauta. Se on niin ilmeistä. Ne keisarin kuteet.

Äärioikeistolainen ei ole siinä mielessä idiootti, että tuomitsisi äärivasemmiston hirmuteot. Kaverin mielestä meininki on niin kuin pitääkin. Uuniin vaan, perkele. Siinä mielessä rehellinen, vaikkei, myönnän, juuri asiaa pientä piiriä laajemmin huutelekaan.

Ei kommentteja: