keskiviikko 8. elokuuta 2012

Kuulin huhun, joka ei voi pitää paikkaansa:

kun Sofi Oksasen kustantamo uudelleen-julkaisi Solzhenitsynin Vankileirien saariston niin Sofi Oksanen kirjoitti omistuksia kirjaan.

Tämä ei voi pitää kaikkaansa, edes suomalainen nuoremman polven naiskirjailija, tuo evoluution virhe, ei voi olla näin tyhmä, edesvastuuton ja sopimaton, että kirjoittaisi omistuskirjoituksia toisen tekijän kirjaan.

Huhu on hyvin ilkeämielinen ja vaikken Oksasesta juuri välitäkään, toivoisin, ettei näin alhaisia juttuja leviteltäisi. Raja se on kaikessa. Sofi Oksaselle vittuilussakin.

Ilmeisesti on kuitenkin totta, että tämä dosentti Bäckman on väittänyt että eräs professori olisi ollut menossa kirkkoon toistamaan tämän Pussy Riotin tempauksen ja venäläiset sitten ovat levitelleet tämän dosentin juttua totena ympäriinsä.

Eikö tämä dosentti Bäckman ala jo olla vaaraksi maamme turvallisuudelle ja myös maamme kansalaisten turvallisuudelle? Tarttis tehrä jottain. Miksei se muuta sinne Neuvostoliittoon Venäjälle jos Suomessa on niin kamalaa? Ei täällä ole pakko olla.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei se nyt ihan omistuksia, vaan toivotuksia tyyliin "Hyviä lukuhetkiä toivottaa Sofi Oksanen".

Keskisuomalaisessa kertoivat, että Oksanen on vieraillut Keuruulla kirjapainossa katsomassa uusia teoksiaan.

Sami Liuhto kirjoitti...

No hyvä. Täytyy oikaista sitä, jolta kuulin ettei sentään.

Kun pulut paskoivat on ehkä dos. Bäckmanin vastakirja Sofi O.:n opukselle.