keskiviikko 15. elokuuta 2012

Mikähän tuon 12:n tilanne on? Tilattuani tuli kerralla neljä ensimmäistä muttei mitään sen jälkeen. Odotan innolla seuraavia osia, maksanutkin olen koko hoidon. Siihen meni 154 pitkähköä euroa, mutta kyllä kannatti, sillä kannatan runoa.

Esityksiä on ollut. DVD tulossa?

Huomenna on se Turun Taiteiden Yö. Poistokirjamyynti kirjastossa! Sinne. Sitten Esa Hirvonen juontaa. Hän voisi kirjoittaa jontorunoja. JUontorunoja. Junoja.

Jotenkin tuntuu, että olen olemattoman piirin ulkopuolelta ainoa joka seuraa 12:a. Tuntumani lienee väärä. Enkä tarkoittanut tuolla pahaa. En edes hyvää. Mutta harvaa kiinnostaa mikään. Sanon vielä kerran että hanke on masokistinen. Siksikin ihailen sitä, täältä etäältä.

Tänäänkään en tee mitään.

12 on sitä kokeellista runoutta. Itsekin harrastan sitä, siis kokeellista runoutta. Sitten minusta väkisellä tehtiin kokeellisen runon vastustaja (voi minua!). Otin sen raskaasti. Vitutti koko juttu. Mitäs niistä.

Sain viikko tai kaksi sitten spostia että Turun kv. kirjamessuilla on runojurtta ja minäkin olin luettelossa, jonka jäseniltä kysyttiin josko tahtoisivat esiintyä... Ja minä poika suostuin! Tietenkin. Minua ei ole milloinkaan ennen pyydetty mihinkään ja nyt olin, ehkä vahingossa, ajautunut luetteloon. Mutta kuitenkin. Sain spostista virikettä siihen että jatkan palindromirunoelmani tekemistä. Sitä on 700 sanaa, kolmasosaväli lähestyy.

Turun kv. kirjamessuilla olen esillä myös pe ja su. Pitäisi keskustella ja vastailla. Olen semmoinen yleisönpalvelija. Ahdistaa tietenkin. Mutta menenpähän kun haluan mennä, paistatella. Semmoinen olen. Ja semmoinen että vielä sanon sen. Haistakaapa vittu ne jotka sanovat minua venkoilijaksi!

2 kommenttia:

Urinkomorsian kirjoitti...

Hiljattain ellei peräti heinäkuussa tuli "kesäkuu", mutta numerolla viisi. Se on hieno, sanojakin noin 130 vähemmän kuin "huhtikuussa". Mitä sitten tapahtui toukokuussa tai toukokuulle on minunkin keskuudessani kiivaiden tyventen aihe.

Sami Liuhto kirjoitti...

Ehkä kaikki vielä selviää!