lauantai 12. tammikuuta 2013

Hyi, yäk yäk yäk yäk. Kyllä oli umpisurkea kirja Hitlerin pako, ei ollut kivaa lukeminen, ei. Mutta luin. Eikä ollut ensimmäinen kerta, kun minulle tarjottiin tuommoista paskaa kritikoitavaksi, epäilemättä katsottiin, että meneekö lankaan... Ja minä menin! Nyt siirryn lukemaan Saarikosken Suomentajan päiväkirjoja (uusi linus lethalis maanantaina), joka on mestariteos. Yritin vapautua velvoitteesta, mutta minut puhuttiin ympäri! Olen lukenut Suomentajan päiväkirjoja n. 47 prosenttia. On hyvä on, on.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Et sis pitänyt vaikka sisarteos, jossa niitä löytyi Kuusta, tehtiin maan kalliimpaa leffana fanien rahoittamana. Taisi flopata suomi brändinä mualimaiilla.

Anonyymi kirjoitti...

ooh oliko hilleriki siellä kuussa nyt meen äkkiä videovuokraamoon ja otan osani menestyksestä

Kamunen kirjoitti...

Tilastoväärentäjien Etelä-Euroopasta palattuani -muistat varmaan terveiseni Roomasta- tosiasioden Suomeen tulin ihastelleeksi Kampin kappelin saavuttaneen ensimmäisenä puolivuotenaan 250 000 kävijää, mikä on melko paljon Vatikaanin museoiden rinnalla (5 000 000/v.) joskin Kampin kioski on päivittäin auki pari tuntia kauemmin.

Sami Liuhto kirjoitti...

Kampin kappeliin jonotetaan sinnekin ja "hartaasti". Kampin kappelin salaiset arkistot ja etenkin Kampin kappelin IV kappalaisen v. 1944 osallistuminen asekätkentään, Operaatio Polarikseen ja yleensä liittoutuneita ahdistava toiminta saisivat viimeinkin saada ansaitsemansa huomion. Miten voidaan puhua Suomesta oikeusvaltiona, jos meno oli tuommoista?

Kuussa on hillereitä. Mutta vähempi lumikoita. Variksia aika tavalla, näkyyhän niitä pimeällä kuuta vasten.

Anonyymi kirjoitti...

Tulee kuin kävijöitä kappeliin; yllättäen ja pyytämättä.

Sami Liuhto kirjoitti...

Espan Kappeliin on kans joskus jonoa.

Anonyymi kirjoitti...

Espan jonossa ei lasketa kuolleita sieluja.

Sami Liuhto kirjoitti...

Mut aivosolut ei kuole dokatessa.

Anonyymi kirjoitti...

Endlösung. Ne seisoo kappelin wc-pytyn päällä.

Sami Liuhto kirjoitti...

Kappelien välissä on Stocka. Ai niin ja Akat. Kirj.kauppa.