maanantai 28. tammikuuta 2013

Ihminen on mitä hän syö.
(mm. vegetaristien ja kanafarmarien välttelemä sanonta)

8 kommenttia:

Helinä Kietäväinen kirjoitti...

Tästä syystä ei kuulemma pitäisi syödä kaalinpäitä. Tai vegaanista kuivaparmesaanijauhetta, joka näyttää ja haisee kalanruoalta, ja myydään samanlaisessa purkissa. Näytän ja haisen kalanruoalta.

Sami Liuhto kirjoitti...

Höhhöö, enpä kerro että alun perinten tuossa luki vain vegetaristi, mutta sitten peljästyin ja lisäsin kanafarmarin. Ettei suututa! Saakeli kun pelkään sitä.

Anonyymi kirjoitti...

Sen verran pitää aina löytyä omaa tuotantoa Pohjanmaalta ettei ryssiä tarvii alkaa paistaa tuontirasvassa.

Sami Liuhto kirjoitti...

Kerto yks äijä opiskelutoveristaan, joka oli menossa Ylistaroon opettajaksi, että oli ottanut taksin Ylistaron kv. rautatieasemalta ja kertonut että opettaa sitten paikkakunnan kersoja, tulevaisuudessa, ei menneisyydessä, no, joka tapauksessa, taksisuhari (tarina ei kerro oliko renki eli isäntä) oli vastannut: "Tervetuloa opettamaan valkoiseen pitäjään."

Helinä Kietäväinen kirjoitti...

Hihhii, naureskelen täällä suututtamiskammolle. Vihaiset vegaanit ovat kokemukseni mukaan erityisen pelottavia siksi, että kun luontainen murhanhimo ei muuten toteudu, se pyrkii etsimään purkautumistien muualta.

Sami Liuhto kirjoitti...

Tuota ei pidä kertoa epävegaaneille, jotka alkavat tolkottaa totuutena "että kun luontainen murhanhimo ei muuten toteudu, se pyrkii etsimään purkautumistien muualta." Tähän kuuluisi nyt hymiö LOL. Itse suosin niin että kirjoitan höhö.

Vaimolta terkut!

Helinä Kietäväinen kirjoitti...

Älä nyt torppaa, kun otan ensimmäisiä haparoivia askelia itselleni nauramisen tiellä! Kiitos terveisistä, kerro ihmeessä takaisin myös!

Sami Liuhto kirjoitti...

Voi olla ettei epävegaanit osaa tänne kommenttilootaan.