torstai 31. tammikuuta 2013

Mitä ihmettä? Eilen ollut tällä sivulla 633 ns. katselua. Tuskin on milloinkaan mennyt kolmensadan raja rikki aiemmin, eikä ole mennytkään. Mietin heti, että mitä typerää olen tehnyt ja nyt tullaan katsomaan millainen idiootti se on.

Ulkona on Sankka Pyrystä


Eilenaamulla minulla oli  luovuuskohtaus (olen oppinut termin edesmenneeltä ystävältäni Kosti Toloselta, jolle omistan aforistis-lyyris-poleemisen teokseni Ulkona on Sankka Pyry, Kosti harrasti kaikkea kolmea, aforistiikkaa, lyriikkaa ja polemiikkaa, kun googlaa hänen nimellään niin löytyy jokaista lajia, usein on ikävä Kostia) ja sommittelin.

Kun tietää vähän niin tietää paljon.
Kun ei tiedä mitään niin tietää kaiken.
Mitä vähemmän tietää, sitä enemmän tietää.
(sarjasta "Sokrates on kynitty kana. Metasyllogistiikkaa tynnyristä")

Mitä suuremmat perusvirheet sitä suuremmat yksittäisvirheet.
(sarjasta "Yhä kömpelömpiä lauseita")

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Väkeä tulee talo täyteen kunhan pidät ovet auki etkä laita vaksia painimaan sisäänpyrkijöiden kanssa.

Sami Liuhto kirjoitti...

Näin on. Täsä blogissa on sisäänheittäjä.

Nyt muuten keksin mistä tuo kävijäpiikki tuli. Tähän blogiin kun on tullut roskakommentteja, yksikin kerta 33 ja samaa ongelmaa on ollut muidenkin blogeissa, ainakin Tikkasella, eli turhia luulin että olen suosittu. Sama nurkastaräkyttäjä vailla kansansuosiota. Vaikka olen hyväntekijä kaikille anonyymeille & yleensä kommentoijille.

Noiden roskakommenttien takia mietin sanavahvistusta, mutta kun niitä ei nyt ole ollut niin en pane sanavahvistusta, jotta kommentointi olisi mahdollisimman helppoa. Mutta jos niitä alkaa tulla sata päivässä niin sitten. Siis roskakommentteja.

Anonyymi kirjoitti...

Vesa Haapalan blogissa sanottiin jotenkin niin (runomuodossa) että vaaditaan substannsia siihen, että tulee yleisesti tunnustetuksi kusipääksi. Tuli siitä het mieleen tämän blogin pitäjä. Siis että miksi hän ei ole ihan yleisesti tunnustettu kusipää. Vaikka yritystä kyllä on. Plus että itsekritiikki ei estä möläyttelyn halua. Se substanssi.

Sami Liuhto kirjoitti...

Olipa mukava kommentti.

En minä tahdo miksikään kusipääksi. Kai sen nyt näkee nopeasti jos vaikka tätä blogia seuraa. Se on sitten eri asia, jos on kusipää vailla yritystä.

Ja itsekritiikistä: eikö sitä pikkasen ole tuossa merkinnässäkin, jos lukee sulut? tai esim. edellisessä merkinnässäni? Ei jumalauta kun lukutaito on lopullisesti hukassa. Ai niin, itsekritiikki on tietenkin itsesääliä, itsesääliin vedotaan niin kovin herkästi.

Tahdon Haapala-Melenderiksi! Muttei minusta tullut edes Martti Anhavaa. (ironiaa & itseironiaa, ne vähän sekoittuvat eikä kukaan voi ymmärtää niin hankalaa menoa)

PS: en sentään kirjoittele ps:iä teksteihini ja selitä.