lauantai 5. tammikuuta 2013

Muudan hupaisa avaruusjutelma


Koska kuulun enemmistöön "abduktoidut", kerron seuraavan tarinan. Pudasjärvi, kuten tietty, on Suomen ufotoimintaisinta aluetta sillä loogisella selityksellä, että Iso-Syöttteen tunturikeskus on kelpo maamerkki maapalloa ja maatamme lähestyville avaruusaluksille. Kukapa ei olisi nähnyt Iso-Syötteen lakeja jo pitkältä palatessaan avaruuden retkiltä.

Itselläni sattui kuitenkin kerran hauska hairahdus. Sanoin "pojille", että tuollahan siintää Ruka! Se nauratti kovin kaikkia, minuakin, jahka olin ymmärtänyt naurettavan ja naurattavan erehdykseni. Eli voisi sanoa, etten katsonut Uralin vaan Avaruuden ikkunasta!

Kaikkea sitä sattuu, inhimillisiä erehdyksiä mutta osaavat ne alienitkin, muudankin sekoitti toisiinsa Titanin ja Kuun. Kyseessä oli vihreä, harmailla tai skandinaaveilla olikin sitten sellaista hyväntahtoista naureskelua pitkään vihreiden kustannuksella.

Galaktinen ja etenkin inter-galaktinen huumori on oma kenttänsä. Pitkillä reissuilla tulee aika, todellakin, pitkäksi, ja piristykseksi on kiva keksiä jos jonninmoista jäynää. Pikku pysäyksellä jollekin planeetalle on varsin hupaisaa jättää joku jannu kyydistä ja palata sitten asiaan kuuluvan ajan kuluttua hakemaan kaveria, jonka ilme saattaa hyvinkin olla näkemisen arvoinen.

Mutta varmoja saavat pranksterit olla siitä, että kosto koittaa, onhan planeetalla kökötelleellä ollut aikaa miettiä vastaiskua elleivät örkit ja muut ole ahdistelullaan vieneet kaikkea huomiota. Mitä niitä kaikkia eläviä planeetoilla onkaan. Kysykää vaikka eräältä skandinaavilta, jolla oli naurussa pitelemistä piilotellessaan viisimetrisiltä limapäiltä, kun avaruusalue oli "vahingossa" unohtanut hänet muudalle kiertotähdelle.

Ei kommentteja: