keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Suomen tasavallan presidentti Pekka Haavisto tahtoo alentaa palkkiotaan!


Miten hyvältä tuo kuulostaisi. Valitettavasti porvarisikapresidentti teki sen. Humanisteilla on taas täysi työ, että saavat käännettyä Niinistön tempun huonoksi. Kyllä ne siinä onnistuvat. Ne on siinä hyviä. Missään muussa ne ei hyviä olekaan.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuollaista esimerkkiä kaivataan enemmänkin, etenkin yritysjohtajilta, silloin sillä olsi suurempi merkitys. Tuo vihervasemmisto-porvaristo ajattelu tuntuu vähän väsyneeltä tai joltain.

Niinistössä ja Haavistossa en juuri pysty näkemään eroja, samanlaisia keskinkertaisia porvarispoikia ovat molemmat.

Sami Liuhto kirjoitti...

Ajatella, jos ne joskus tajuaisivat ajattelevansa väsyneesti.

Anonyymi kirjoitti...

Jumalan siunausta Saulille.

Sami Liuhto kirjoitti...

Myös täältä.

Anonyymi kirjoitti...

Onko muuten Vapaa-ajattelijat ry antanut julkista paheksuntaansa tuosta presidenttimme harjoittamasta uskonnottomien sorrosta? En ole ainakaan huomannut. Voiko tosiaan olla, etteivät ole mitenkään älähtäneet? Varmasti niillä on mieli pahana.

Sami Liuhto kirjoitti...

Kai niillä on aina mieli pahana, kun ihmiset uskoo Jumalaan ja Joulupukkiin.

Vesa Haapala kirjoitti...

Myös monilla antihumanisteilla eli rahanpalvojilla on mieli pahana, varsinkin jos ne on oikeistolaisia / kokoomuslaisia.

Sami Liuhto kirjoitti...

No nyt kyllä Vesku prkl! Ei täällä veetuilla kokkareille ja oikkareille, kun niille veetuillaan muualla ihan tarpeeksi, ei sillä (seliseliosuus), etteivät ne idareita olisi.

On muuten hauska ajatella Nallukka Seinä-Ruusua niin että se myhäilee ja ropelli pyörii aataminompun päässä. Sitten, vähitellen, ropelli siirtyy Nallukan kasvojen yli Nallukan päänlaelle ja pyörii, pyörii koko ajan. Pyörähdellen / heilahdellen kuin eetteripyörteet eetterissä.