tiistai 15. tammikuuta 2013

Tuli mieleen tosi huono vitsi, kun katon urheilugaalaa (ilm. kv. formaatti), epäilemättä vitsi loukkaa niitä, jotka tapaavat loukkaantua toisten puolesta, jotka eivät loukkaannu kun ovat suhteellisuudentajuisia ja tietävät että nauru pidentää ikää (on ne loukkaantujat silti pitkäikäisiä, varmaan eläisivät ikuisesti, jos osaisivat nauraa).

Millaiset suosionosoitukset pyörätuolikelaaja sai?
Standing ovationit.

Ei ihan huono! Pornogaalassa voisi olla samantyyppistä menoa. Ohoh! Leka-Peksi ei voittanut vaan Tuuli "Surf" Petäjä-Sirén. Mut Tähti voitti ton toisen jutun.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Milloin joku alkaa silpomaan itseään päästäkseen vammaisurheilijaksi? Fantastista, upeaa, hihkuttaisiin ministeriössä.

Anonyymi kirjoitti...

Jostain syystä tämä ON se, missä minulla menee rajaa. No, rajansa kullakin.

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta silpomisesta on ollut uutisia kansainvälisissä medioissa. Eikä sitä paljon tarvitse kaivella Euroopan karua historiaa havaitakseen mihin kaikkeen ilkeyteen ihminen pystyy kunhan saa kokea päätään siitä siliteltävän.

Sami Liuhto kirjoitti...

Siis tämä Pistorius, Etelä-Afrikan kaveri, jolta oli ja on jalat amputoitu suunnilleen polvista alaspäin vaati päästä ja pääsi ns. terveiden olympialaisiin ja muihinkin kisoihin. No, hyvä. Mutta hän tietenkin tahtoi osallistua MYÖS ns. vammaiskisoihin ja kun hän hävisi olikio 200 metrin juoksun niin alkoi valitus, että voittajalla oli jotenkin liialliset tekojalat. Tuosta sekä-että-asenteesta muistaakseni englantilaisissa verkkolehdissä hieman oltiin ns. hämmentyneitä ja muutenkin kaverin nervestä ja otsasta.

Muistaakseni tämä suomalainen pyörätuolijousiampuja puhui haastattelussa siitä, että josko osallistuisi ns. terveiden sarjaan. Eli pohdintaa on, siirtymisestä suuntaan ja toiseen!

Luulin että Tähti olisi valittu vuoden urheilijaksi, kahdesta syystä: olympiakultaa & maailmanennätys & pitkä ja todella menestyksekäs ura. Eipä sitten päässyt näin käymään. Kaipa tuo vammaisurheilu on kovatasoista?

Mitä on standing ovation suomeksi? Aika huonohan tuo vitsi on... Sellainen olisi kanssa, että mitä sanoo pakkoneurootikko kuultuaan hämmentävän (nykyään kun aina hämmennytään) asian? "Pesen käteni."

Tapani Kinnunen kirjoitti...

Paras Urheiluruutupätkä kautta aikain oli näkövammaisten ampumahiihtoviestistä.

Monty Pythonilla oli sketsi suuntavaistottomien sadan metrin juoksusta, missä kaikki kilpailijat säntäsivät lähtölaukauksen jälkeen eri suuntiin.

Mutta se oli fiktiota, toisin kuin Urkkaruudun liikkuva kuva. Kuka helvetti siellä uskalsi olla mailla halmeilla, kun sokeat alkoivat ampua kovilla!

Sami Liuhto kirjoitti...

Näkövammaisten ampumahiihtoviesti!

Hukkaputkessa oli ampumahiihtoa siihen tyyliin että tähtäiltiin muita kilpailijoita.

Kinnunen, loukkaako sua kaljuvitsit? Jos ei loukkaa, niin saanko loukkaaantua sun puolestas? Se on niin ajanmukaista. Vittu en jaksa. Tuu käymään kaffel joku päivä. Saat pullaaki. Jos oot kiltisti.

Tapani Kinnunen kirjoitti...

Kun kirja on nytkähtänyt selkeästi eteenpäin (painoon tai uunista ulos) tulen,

terveisin Kalju Hippi

Sami Liuhto kirjoitti...

Taitto on valmis huomenna eli alkuviikosta. Olis ollut jo tänään mutten oo uskaltanut paljon häiritä taittajaa taittoasiassa. Muutenkaan en häiriköi. Tutkin vedoksia.

Tapani Kinnunen kirjoitti...

Tutkit vedoksia?

Kuulostaa härskiltä.

Sami Liuhto kirjoitti...

Taitoin vedoksen kouraani.

Tapani Kinnunen kirjoitti...

Hard Core - kovakourainen vedos.