maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kirjasuositus -> Sari Katajala-Peltomaa & Ville Vuolanto: Lapsuus ja arki antiikissa ja keskiajalla. Lukekaa. Kirjan on kustantanut Gaudeamus. Se on saatavissa. Ei ole pitkään vielä ollut. Ilmestynyt tänä vuonna. Tai olkaa lukematta, jos on kiire kirjallisuuskonferenssiin tai poeettiseen helletapahtumaan (ei ollut viittaus erääseen runoilijaan).

8 kommenttia:

Teemu H kirjoitti...

Kuulostaa mielenkiintoiselta opukselta, pitää hommata. Ainakin lukea. Eli hommata.

terv. Se eräs.

Sami Liuhto kirjoitti...

Määpä sain tekijänkappaleen, hähhähhää!

En muuten milloinkaan saa tehdyksi "kattavaa lopullista jne. analyysiä" poeme noirista, kun en ole yli vuoteen saanut aikaseksi. Olen laiska. Mato. Matkamies maan. i. myynyt. Eli luovutan! Kyse ei tietenkään ole kokoelman hyvästä tasosta (mitä mä selitän itsestäänselvyyksiä?) vaan laiskuudestani.

Teemu H kirjoitti...

No worries!

Eipähän sitä analysoitavaksi annettukaan, vaan luettavaksi.

Sami Liuhto kirjoitti...

Olen tästä ollut ajoittain itselleni närkästynyt.

Teemu H kirjoitti...

Älä turhia ole!

Mua närkästyttää, että haluaisin lukea Päätalon Ihmisiä telineillä, jonka vastikään löysin Riihimäkeläiseltä kirpputorilta kolmella eurolla, hyvässä kunnossa kansipaperit ja kaikki, mutta Taisteluni Knausgårdin kanssa on vielä kesken.

Ei ole perkule kauaa.

Teemu H kirjoitti...

Kukaan ei - oikeasti - käytä sanaa perkule.

Sami Liuhto kirjoitti...

Mulla on ruotsiksi Knausgårdin kolmonen ja nelonen, mutta en tule niitä lukemaan vaan odotan suomennoksia. Kirjakaupassa oli silti kiva teeskennellä pohjoismaista.

Teemu H kirjoitti...

Ainakaan tämä ykkönen ollut yhtään hassumpi suomennos, joten kaiketi kolmosen ja nelosenkin käännöksiä kannattaa odottaa.