tiistai 11. kesäkuuta 2013

lepo päivän ratoksi


Aion joskus, yksityisesti, kysellä nimiä, vaikka luulenpa tuntevani nuo roistot. Systeemihenkilöt. Mutta varmistan, etten ole unohtanut ketään, etteivät Ne pääse yllättämään.

Tänään aivan lamassa. Kirjoitin eilen kahdeksan liuskaa. Tarvitsisin kuukauden levon, eikä minulla sitä kuukautta ole ja jos en kirjoita T-romaania niin teen muuta. Se on ongelma. Miten selviydyn, onnistun? Aion onnistua. On pikkasen pakkokin. Tämä on dokumentti kaikesta tästä. Katselen kattoon voipuneena. Jos tunaroin, minun on myönnettävä olevani niiden tasolla. Niin sanotusti psyykkaan itseäni: älä tunaroi! Sydänvika tästä on varmasti seurauksena, saa nähdä mitä muuta loppuiän vaivaa. "Ei vielä mutta jo".

Obama sitten näytti sarvens. Tai sarvet näytätettiin.

Toimintani on jo aivan vastuutonta. Rähisen kaikille, syystä & syyttä. Väsymyksessäni uskallan sanoa muutamia asioita. Keitä kaikkia olen tänä vuonna loukannut! Piti panna kysymysm. mutta tuli huutom., sopii minulle. Tämähän on käsitetaidetta!/? Kokonaisuuden ja osien välinen suhde. Salainen päiväkirjani missä paljastan kaiken. Kaikki. Voi tauti. Minun on muistettava, että kerron tunnetiloistani. Joku kirjallisuussosiologin alku voi tehdä proseminaariesitelmän. Ja miten hanakasti ottavat vastaan kehuni kun kehun heitä ja solvaan itseäni. Sadismi & masokismi. Sadisti on amerikanistisesti terve, arvostaa itseään. Se on itsetuntoa ilman itsetuntemusta. Minua ei sellainen lässytys houkuttele lainkaan. Tiedän, että me kaikki olemme täyttä paskaa, kun taas sadisti luulee että muut ovat täyttä paskaa.

Heidi Hautala valehtelee radiossa. Sillä on hyvä itsetunto.

Muistan kun yksi kalastaja sanoi Satu Hassia "ihan vittu ämmäksi". Tulee mieleen kun Hassi näkyy.

Poliitikoista yleensä, laidasta laitaan:

olisi(ko?) kiva tietää, kuka noista on pahin narkkari nyt ja ennen. Monenlaista lääkettä ja viher-vasemmistolaisilla kannabista. Tuskin noista kukaan ns. bilehuumeita käyttää. Kymmenen vuoden päästä sitten "paljastuu" jonkun addiktio. Olipa yllätys. Eikö se näy päältä? Hallituksen ainoa puhdas pulmunen on Päivi Räsänen. Kansa uskoo kun Räsästä aina moititaankin, saa vahvennetta ennakkoluuloilleen. Räsänen on uh-ri.

9 kommenttia:

Tapani Kinnunen kirjoitti...

Räsänen vetää ehtoollisviiniä ja leipänä LSD-nappia.

Ei ihme, ettei ole ihmissyöjien suosiossa: vähän lihaa keittopataan.

Makunsa kullakin, sanoi vegetaristi.

Ei voi kauhalla ottaa, kun on lusikalla annettu - Räsänen mahtuu ainakin Samin kanssa samaan blogiin sujuvasti.

Ugh!

Anonyymi kirjoitti...

Aina niin kryptisiä. Miksette vain kirjoittele mielipahaanne (lisäksi, myös) näin anonyymeinä, niin ei paljon paina nimienkään julkaisu. Esimerkiksi minulle ei tuota ongelmia sanoa kaiken blogosfäärin kuullen, että Jarkko Tontti on kökkötraktori.

Tapani Kinnunen kirjoitti...

Minä olen nimimerkki, kotona käytän taiteilijanimeäni.

Räsänen (olisin laittanut etunimenkin, mutta en nyt muista sitä - ei kukaan usko, vaikka puhun samiliuhtomaisesti totta ja tunteella) ei merkitse minulle mitään, ei puolesta eikä vastaan, mutta Samista olen vähän huolissani, saatana!

Sami Liuhto kirjoitti...

Räsäsen moittiminen on liian helppoa, siksi se on epäilyttävää. Se on populistista.

Tapani Kinnunen kirjoitti...

Räsänen tyydyttää itseään Raamatulla.

Koko kirja pitäisi nussia uudestaan.

Se ei ole populismia, vaan 1800-lukua ja tätä päivää.

Miten helvetissä tässä voi olla heikkojen ja sorrettujen puolella, kun ne vetää koko ajan myrkkykaasuja vapaaehtoisesti keuhkoon?Sami Liuhto kirjoitti...

Unohdin vastata tolle anonyymille että joo, mun mielestä Tontti on ennen kaikkea pelottava. Mitäs mieltä Kinnunen on?

Kyllä Raamattua ja kristittyjä saa loukata hyvin paljon, mutta kehotan näitä tyyppejä menemään aukomaan päätään muslimeille.

Minusta tuollainen pään aukominen on halpaa. Ja populistista. Turvallista. Vittuilkaa edes niille, jotka ovat teitä ylempänä. Räsäselle nyt voi sanoa mitä tahansa. Ja oikeastaan muillekin poliitikoille ehkä Tuomiojaa lukuun ottamatta.

Tapani Kinnunen kirjoitti...

Kristityissä on eroja, kuten muslimeissakin.

Jarkko Tontissa ei ole mitään pelottavaa.

Palaan asioihin, kun palaan tien päältä!

Voi / voikaa hyvin!

Tapani Kinnunen kirjoitti...

PS. Olen siis ollut Tontin kanssa samoilla lavoilla ja samoissa tilaisuuksissa muutenkin - en tiedä jos nyt on jotain erityistä menossa.

Jarkko kääntynyt muslimiksi?

Sami Liuhto kirjoitti...

Minua hän pelottaa. Niin kuin muutama muukin.

Nämä ovat pelkkiä sanoja. Se tässä on niin tolkuttoman surullista. Huutoon ei vastata kuin vitsailemalla, jos huutoa ei voi kokonaan sivuuttaa. Jos hankalaksi menee, sanotaan, että mä oon taiteilija enkä poliitikko. Näille oli antiikin Ateenassa nimikin.

I quit.