tiistai 27. marraskuuta 2012

Asiaton blogi täällä. Löysin sen, siis asiattoman blogin, täältä.
(Osallistun tällä tuotoksellani kilpaan siitä, kuka kertoo nokkelimmin e.m. uudesta blogista)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Luutii-blogissa on muuten ollut viime aikoina kovin hiljaista.

Sami Liuhto kirjoitti...

Meno & meininki on näköjään siirtynyt Kinnusen nakkikioskille. Sieltähän saa lihistä munalla.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitti linkkivinkistä! Perustiirikkajengi siellä jo pyörii, mutta tuo kun ei ole ns. kommenttiystävällinen blogi, in its fullest, Liuhtonian sense, niin täytyy varmaan kommentit heittää aina tänne sulle. Ehkä voit anonyymiarmeijasi edusmiehenä blogger-tunnuksin suodattaa niitä valikoidusti eteenpäin.

tags: tämän synapsin haluaisin kuulla; sain blogin johon en mahdu

Sami Liuhto kirjoitti...

Tulee ne sinne näkyviin heti kun kirj. itse on ne lukenut ja tehnyt neurologisen kartoituksen. Tietenkin yöllä kirj. itse kenties nukkuu. Vai nukkuuko kirj. itse milloinkaan? alitaju työstää uuden oudon kirjan aihetta... pyörähdellen-heilahdellen...

Ai niin ne blogger-tunnukset! Joo. Mulla ei kanssa aiemmin toiminut kommenttien pano tietynlaisiin "alustoihin" vaikka oli tunnukset. Nyt onnistuu, en muista miksi. Outoa on.

Koska käymme täällä laajaa & sivistynyttä & lukenutta keskustelua in its fullest, Kemppinean sense, niin kenties maailman-tarkkailijan on syytä toisinaan käydä täällä tarkkomassa, mitä viisasta olemme jälleen laukoneet.

tags: blog, interrupted; neuroeconomics yes terday

Anonyymi kirjoitti...

Keisari Beelsebub, tuomari Holden, saarnamies Powell, lastenlääkäri Mengele ja prikaatinkomentaja Pudding eivät nuku koskaan. Kirj. nukkuu occasionally.

T. Y-J

Sami Liuhto kirjoitti...

Namibiassa ei nukuta.

tags: Painovoima, sukellusvene, seminaari, romaani