keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Täällä on päätetty tehdä pro gradu -tutkielma Neuromaanista. Niin sitä pitää. Kommenteissa muistutetaan, että Markku "tapa ittes kun et tajuu mitään vitun idiootti tiiäks ees miten Deleuse kirjotetaan ja mitä ergodisuus on vitun mulkku tapa ittes saatanan idiootti" Eskelinen kirjoittaa artikkelin em. teoksesta.

Taidanpa kirjoittaa minäkin. Tosin ensin teen siitä ihan pienen arvostelun ja olen ihan-pienuuteen tyytyväinen, kunhan vain minun ei sitten tarvitse juoda pullollista metanolia. Monenlaista tulee mieleen Neuromaania lukiessa. Huomenna kirjoitan sen kritiikin (2 500 merkkiä). Aamulehdessä Ville Hänninen oli älynnyt Neuromaanin yhteyden Uusiin uhkakuviin ja minä kun kuvittelin että pääsisin sillä läväyttämään, mutta kortti on jo käytetty, heitetty, jne. Mutta minulla on toinenkin kortti! Sen vihjaan, että korttini viittaa Aamulehden levikkialueen keskiöön. Hähhää!2 kommenttia:

Jaakko kirjoitti...

Asiayhteyteen sopiva anekdootti: Neuromaanin keskiöön (eli siihen Arvauskeskukseen jossa on Markuksen laatima aivokurkiainen)suunnittelin alun perin muutaman rivin pituisen palindromin. Onneksi ymmärsin karsia moisen ilveilyn jo ennen kässärin luovutusta kustannustoimittajalle. Joku raja se pitää olla proseduureillakin.

Sami Liuhto kirjoitti...

Sarah Palindromi.

Baron-Cohen S. & Wheelwright S. kirjoittavat artikkelissaan"'Obsessions' in children with autism or Asperger Syndrome: content analysis in terms of core domains of cognition" [British Journal of Psychiatry 1999 (175), p. 491] palindromeista, että niiden välittämä viettienergia ei välttämättä välity kustannustoimittajalle saakka. On se mahdollista. Tosin Wheelwright on outo tyyppi.